LICHAAMSWERK, SEKSUELE EN LEVENSENERGIE, TRAUMAVERWERKING, GRENZEN BEWAKEN, VEILIGHEID EN GEZIEN WORDEN - interview met Mariska van Dam

Op stories plaatste ik een sticker met de vraag: “Welke toffe vrouwen moet ik zeker spreken?” en @mariska_van_dam antwoordde lekker assertief met “MIJ!”

Love that, dus we planden een beldate.

Toen zij vertelde wat zij allemaal deed, schoot ik gigantisch in de weerstand.

Ik moest daar helemaal niets van hebben.

Maar in mijn lijf voelde ik superduidelijk “Ja Yo, dat kan je wel allemaal helemaal niets vinden, maar je MOET naar haar toe.”

Supervreemde gewaarwording!

Gelukkig luister ik liever naar mijn lijf en intuitie dan naar mijn hoofd (hoi #zuiverkiezen) dus we planden een afspraak. En een podcast-gesprek want ik had wel duizenden vragen.

Mariska is lichaamswerker en heeft een grote rugzak vol tools die ze intuitief inzet: breathwork, begeleide meditaties, familie opstellingen, verschillende soorten massages, het yoni eitje en nog veel meer…

Hierover ga ik dus uitgebreid met haar in gesprek en het begint al met de vraag: waarom is lichaamswerk zo essentieel?

Haar antwoord: omdat alles wat je meemaakt en NIET verwerkt, opgeslagen wordt in je lichaam. Dus dáár moet je het gaan oplossen en loslaten.

En dan kun je praten met een coach wat je wilt en mindsetwerk doen tot je een ons weegt… daar ga je het nooit mee redden.

Essentieel voor je persoonlijke ontwikkeling dus!!

Inmiddels heb ik al 5 sessies met haar gedaan, de 1 nog magischer, of moet ik eigenlijk zeggen: helender, dan de ander. Superinteressant dit, vooral als je graag in je hoofd zit!

Je vindt het interview met Mariska via de link hieronder! Have fun!

Liefs, Yo

Meer Mariska vind je hier: www.mariskavandam.nl en hier: www.instagram.com/mariska_van_dam
Meer Yo vind je hier: www.yolandeave.nl en hier: www.instagram.com/yolandeave

Heel gaaf als je me laat weten wat je van de aflevering vond en ik zou het mega te gek vinden als je een 5-sterren review achter wil laten in iTunes of op mijn site. Ook kun je me op Spotify een sterretjes-rating geven. Zo wordt mijn podcast beter "gerankt" en kan ik meer vrouwen bereiken en helpen! Dankjewel en veel liefs! 

 PS: Niet blij met je kleding? 
Grote kans dat je tijdens het shoppen op de verkeerde plek zoekt. Er zijn namelijk een miljoen miljard kleren dus ook plenty toffe voor jou! Download de Utrecht Shopping Guide om fantastische winkels te ontdekken: www.yolandeave.nl/utrecht

Laat een reactie achter