Lila is dé trend voor voorjaar 2020

Bonjour!

Hoe gaat het met je? Beetje gewend aan de nieuwe situatie? Krijg je al ritme in het thuiswerken, home-schoolen en socializen via beeldbellen?

Ik moet eerlijk zeggen dat ik het hier heeeeel goed op doe, haha! Ik heb minder tijd te besteden aan mijn bedrijf, maar de tijd die ik heb, besteed ik nuttig en daarbij raak ik enorm geïnspireerd met ideeën om te kijken hoe ik jou juist nu het beste kan helpen!

Zo lanceerde ik Yo's Outfit Planner, die je alleen deze maand (maart) gratis kunt downloaden en ging ik vorige week elke avond live op Instagram met De Show van Yo om je daar, onder andere, alles te leren over je kast detoxen en online shoppen. Oftewel: allemaal dingen waar je NU mee aan de slag kan gaan!

En ik geniet er enorm van! Zelfs zo erg, dat ik binnenkort waarschijnlijk wekelijks terugkom met De Show van Yo! (dus volg je me daar nog niet? Hier moet je zijn: www.instagram.com/yolandeave)

Anyway, hoewel het vandaag weer ijzig koud is, we hebben wel al mogen genieten van superlekker echte voorjaarsdagen! Heerlijke zon, zonder jas naar buiten en yes oh yes, mijn sproetjes komen weer terug!

En bij voorjaarszon komt ook de zin in nieuwe kleren, nieuwe outfits. Daarom wil ik je deze week graag alles vertellen over dé trend van dit voorjaar: LILA.

In de video vertel ik je er alles over, inclusief hoe je lila combineert, of het je wel of niet staat, wat ik er zelf van vind, plus nog een hele handige bonustip over combineren! 

En, wat vind jij, is lila het nieuwe zwart? Let me know, dat vind ik leuk!!

Laat een reactie achter