zoek je stijladvies? hulp met je kleding?

leuke winkels hip stijlvol next level Utrecht

Want je stoort je -keer op keer- mateloos aan het feit dat je niet altijd een waanzinnige outfit hebt klaar hangen?

En dat je teveel tijd, energie en headspace kwijt bent aan de vraag “WAT MOET IK AAN?”

Leer in mijn online workshop "Master je Stijl" hoe je in 7 stappen van niets om aan te trekken naar elke dag een dikke vette 10 gaat!

Als jij nu...

maar 20% draagt van wat er in je kast hangt

geen idee hebt wat nou echt "typsich jij" aka je stijl is en wat er bij je past

een hekel aan shoppen hebt

altijd maar weer hetzelfde aantrekt

(onbewust) rekening houdt met wat een ander ervan vindt (spoiler: dat doen we bijna allemaal)

niet goed weet wat de regels zijn voor jouw figuur en welke kleuren je aan moet en je  steeds op zoek bent naar trends en ongeschreven outfitregels

... dan ga je er echt gigantisch veel aan hebben om mijn online workshop Master je Stijl te volgen.

Ik wil ook mijn Stijl Masteren, maar liever gespreid betalen!

testimonial

Nanda

Nanda

"Ik heb mijn fashion-vibe weer terug!"

"Ik heb heel het weekend besteed aan het volgen van je cursus, lezen van je boek, pinnen op Pinterest, maken van lijstjes, opruimen van mijn kast, beginnen met combineren, speuren op internet.

Ik heb leuke kwaliteitsmerken gevonden die t/m maat 46 gaan en een shitload aan spullen besteld.

Het aller-aller-allerleukste is… ik heb echt mijn fashionvibe van vroeter weer terug. ZO LEUK!"

na Master je stijl:

combinatietips

1.

Ontdek jij jouw eigen unieke stijl

Met de Zuiver Kiezen methode ontdek jij kleding die 100% bij je past, die megalekker zit, die je supermooi staat én waarin jij je fantastisch goed voelt.

perfecte outfit

2.

Weet je hoe combineren werkt

Je kunt honderden combinaties maken, óók met een duurzame en/of minimalistische garderobe

stijladvies

3.

Vermijd je alle valkuilen en miskopen

Omdat je nu weet hoe het werkt, wordt shoppen weer een feestje en heb je ALTIJD iets om aan te trekken - wat je ook gaat doen.

Testimonials

"Weet je wat er nu gebeurt? Ik kan niet kiezen welke fantastische outfit ik ga dragen! Zo leuk om weer blij te worden van kleding!"

Ina

Ina

"Master je Stijl was echt super! Ik heb er zoooooooooveel van geleerd, enige nadeel; nu wil ik nog veel meer van je eren en denk ik er over om ook "Je Shit op Orde" te gaan doen! 🔥🔥🔥"

suze_gallery1

Suze

wat kun je verwachten?

VIDEOTRAINING

In een video van net iets minder dan 2 uur vertel ik je de 7 stappen die je moet doorlopen om die fantastische kast te realiseren. En dat is eigenlijk net alsof ik zó tegen je praat, alleen dan via je beeldscherm.

WERKBOEK

Ik kan je wel alles vertellen wat je moet weten, maar er gaat pas iets veranderen voor je, als je het in de praktijk gaat brengen. (Net als bij de personal trainer, die kan je wel vertellen wat je moet doen om fit en sterk te worden, maar je hebt pas resultaat als je zelf die sit-ups/burpees/squats gaat doen).

SAMENVATTING

Hoe zat het ook alweer met combineren? In plaats van heen en weer te spoelen in de video kun je ook de samenvatting erbij pakken voor een snelle opfrisser!

OUTFITPLANNER

Uitprinten en in je kast leggen deze! Hierin vind je minstens 35 ideeën voor outfits die je nog niet eerder gemaakt hebt. Da's dus een maand aan outfits. Eigenlijk hoef je de hele training niet meer te volgen. Gebruik deze planner elke maand opnieuw en je ziet er de rest van het jaar fantastisch uit .

LEVENSLANG TOEGANG

Tuurlijk. Inclusief updates en toevoegingen, zodat jij de workshop op eigen tempo kan volgen én om elke zoveel tijd je kast en stijl een flinke upgrade kunt geven!

Ready?

In 7 stappen van nooit iets om aan te trekken naar elke dag een dikke vette tien, zodat jij je goed, gelukkig, lekker in je vel, zelfverzekerd en vrij voelt. Elke dag. Gegarandeerd.

199,-
of: 3 x 66,33
(lekkere getallen hè?)

Liever in 3 x spreiden?
No problem, darling, KLIK HIER!

faq

Waarom online en niet persoonlijk?

omdat:

  1. dit sneller gaat; je kunt na betalen METEEN aan de slag
  2. wat ik je in de video uitleg, hetzelfde is als wat ik je persoonlijk zou uitleggen
  3. dit much goedkoper is, dan 1-op-1 en mocht je toch nog tegen wat dingen aanlopen en vragen hebben aan het einde van de workshop, dan kunnen dat altijd nog samen aanpakken!
hoe werkt het?

Na aanmelding krijg je een mail met een link naar mijn online leeromgeving en je persoonlijke inloggegevens. Na inloggen klik je op Master je Stijl en kun je aan de slag: je kunt meteen de video bekijken en het werkboek downloaden als pdf. Het wijst zich vanzelf!

Leer ik ook waar ik met mijn figuur op moet letten?

Het lijkt dat je houvast zoekt wat betreft “regels” voor je lijf, maar dat is nou precies NIET hoe ik werk 🙂 

Hoe ik wel werk en wat ik je aanleer in Master je Stijl, is dat de basis zuiver kiezen is: ik leer je hoe je precies de juiste kleding voor JOU kiest. Niet voor je billen, voor JOU! Want je bent niet je figuur of je gewicht en wat je daarin onzeker maakt, jij bent veel meer dan dat! 

En the beauty is: als je kleding kiest die volgens “de regels” bij je figuur past, dan kies je met je hoofd, volgens hoe het hoort, volgens hoe anderen dat bepalen (maar serieus, wie bepalen die regels?) en dan voel je nooit ECHT die klik met je kleding. En blijf je onzeker.
Terwijl, als je het omdraait, en je kiest de kleding met je hart (en natuurlijk help ik je helemaal op weg om de juiste winkels te vinden en hoe je dan shopt enzo), en je hebt die kleding aan, dan KLOPT het gewoon, omdat je buitenkant met je binnenkant matcht. En dan valt die onzekerheid weg, promised!

Hoe lang duurt het?

De workshop (videotraining, alsof ik bij je aan tafel zit) duurt maar 2 uur, daarna ga je zelf aan de slag met o.a. het maken van je moodboard, het opschonen van je kast, het oefenen met combineren en natuurlijk: shoppen.

Ik twijfel nog...

Eerlijk? Ik denk het eigenlijk niet.
Ik denk wel dat jouw brein allerlei goede redenen bedenkt om het nu niet te doen. Zoals tijd, geld, timing, andere programma’s die je óók nog wilde/moet volgen…
Luister: Lieve schat, aankleden doe je elke dag. Dingen die je elke dag doet, die mogen geen energielek, strijd, struggle, aanwakkering van onzekerheid zijn! En dat hoeft ook echt helemaal niet! En dat weet jij ook wel. Dus voel, luister naar je intuïtie. Wat wil je het allerliefste? Doe dat.

Moet ik Master je Stijl of Yo's Style Academy kiezen?

Goeie vraag!
In het kort: deze workshop is lekker praktisch; je gaat gericht met je kleding aan de slag.

In de YSA gaan we dieper: we nemen ook de binnenkant mee. Dat is namelijk waar het mis gaat, qua onzekerheid, blokkades en belemmerende overtuigingen. De YSA zou dus ook een hele goede verdieping/vervolgstap kunnen zijn en MjS een goede instap. Zeg maar het pierebadje voordat je het diepe ingaat : )

In het lang: ik ga hierover graag met je in gesprek om af te tasten wat voor jou het beste is.

Good to know: als je na Master je Stijl ook nog de YSA wilt doen, krijg je korting! 

Staat je vraag er niet bij?

Happy to help! Mail je vraag naar support@yolandeave.nl en je krijgt zo snel mogelijk antwoord!