Hoe je nooit meer hoeft te strijken!

... en wie test dit voor me uit?

Via Famme.nl kwam ik dit geinige filmpje tegen... het zou het antwoord moeten zijn op al je strijk-problemen! Ik heb zelf jaren geleden de algemene berg strijk al teruggebracht tot slechts enkele blouses en overhemden die niet wegkomen met kreukels  (want zeg maar doei tegen je totale uitstraling!), maar zeker als die al een tijd aan het wasrek of in de kast hebben gehangen, dan is strijken echt De Hel.

In het filmpje laten ze trouwens eerst wat methodes zien die níet zouden werken, maar er zit er eentje bij die ik toch wel regelmatig toepas: kledingstukken in de badkamer hangen terwijl er flink gedoucht wordt. Haalt meteen de nare luchtjes eruit, mochten die er in zitten. Vet handig voor op vakantie. Als je niet op de camping staat.

Zelf heb ik trouwens helemaal geen droger, dus wie test dit even voor me uit?

Lees hier ook mijn tip hoe je het handigst een handwas aanpakt!

Laat een reactie achter