Online shoppen - hoe doe je dat?

DE ZUIVER KIEZEN PODCAST

🛍️ONLINE SHOPPEN - HOE DOE IK DAT?🛍️⁠

"Yo, hoe werkt dat? Hoe doe ik dat? Hoe moet dat? Waar moet ik op letten?"⁠

Zoveel vragen krijg ik hierover, dus hoog tijd om het er weer eens over te hebben!!⁠👍🏻Allereerst: het dikke vette voordeel van online shoppen is natuurlijk dat je kan winkelen wanneer het JOU uit komt. ⁠
En dat je er niet voor naar een winkel hoeft, maar dat lekker thuis op de bank kan doen.⁠

(De vraag is natuurlijk waarom je niet graag naar en winkel gaat, maar oké)⁠


Dan.⁠

✨De enige keer dat ik online shoppen aanraad is als je het merk of de winkel BIZAR GOED, van binnen en van buiten kent, zodat je PRECIES weet wat je kunt verwachten als je iets aanklikt.⁠

Want!⁠

👎🏻Online shoppen raad ik totally af.⁠
Het is inefficient.⁠
Kost heel veel tijd en aandacht.⁠
Het is overwhelming.⁠
Het vergroot de kans op miskopen GIGANTISCH.⁠
Je hebt de kennis absoluut niet om het item te beoordelen vanaf je beeldscherm.⁠
Het heen en weer bezorgen is anti-duurzaam.⁠

Feit.⁠
Don't do it. ⁠
Meer hierover in podcast aflevering 40 van De Zuiver Kiezen Podcast!⁠⁠ Meer Yo vind je hier: www.yolandeave.nl en hier: www.instagram.com/yolandeave

Heel gaaf als je me laat weten wat je van de aflevering vond en ik zou het mega te gek vinden als je een 5-sterren review achter wil laten in iTunes of op mijn site. Ook kun je me op Spotify een sterretjes-rating geven. Zo wordt mijn podcast beter "gerankt" en kan ik meer vrouwen bereiken en helpen! Dankjewel en veel liefs! 

 PS: Niet blij met je kleding? 
Grote kans dat je tijdens het shoppen op de verkeerde plek zoekt. Er zijn namelijk een miljoen miljard kleren dus ook plenty toffe voor jou! Download de Utrecht Shopping Guide om fantastische winkels te ontdekken: www.yolandeave.nl/utrecht

Laat een reactie achter