OVER WITTE BENEN EN ANDERE TABOES

DE ZUIVER KIEZEN PODCAST

😱"MIJN BENEN ZIJN ECHT NOG TE WIT VOOR EEN KORTE BROEK HOOR" 😱 zei ze⁠

Nou, dan heb je me hoor!⁠
Alsof ze bruin worden in die lange broek?⁠
En trouwens, waarom mag jij geen witte benen hebben?⁠
Wanneer ben je goed genoeg zoals je bent?⁠
Wanneer geef jij jezelf toestemming om te doen wat je het liefste wilt?!⁠Een kort gesprek bij een koffietentje triggerde een complete podcast aflevering.⁠

Over witte benen, beenhaar, okselhaar en free the nipple. ⁠
Taboes! En wat jij daarmee kunt doen.⁠

En ik zeg niet dat jij ook je beha aan de wilgen moet hangen, maar wel dat je deze even moet luisteren, want deze werkt bevrijdend!!⁠
Via de link in bio @yolandeave.⁠

❤️Liefs en show them legs, honey!⁠Meer Yo vind je hier: www.yolandeave.nl en hier: www.instagram.com/yolandeave

Heel gaaf als je me laat weten wat je van de aflevering vond en ik zou het mega te gek vinden als je een 5-sterren review achter wil laten in iTunes of op mijn site. Ook kun je me op Spotify een sterretjes-rating geven. Zo wordt mijn podcast beter "gerankt" en kan ik meer vrouwen bereiken en helpen! Dankjewel en veel liefs! 

 PS: Niet blij met je kleding? 
Grote kans dat je tijdens het shoppen op de verkeerde plek zoekt. Er zijn namelijk een miljoen miljard kleren dus ook plenty toffe voor jou! Download de Utrecht Shopping Guide om fantastische winkels te ontdekken: www.yolandeave.nl/utrecht

Laat een reactie achter