ik ben Yo!

not your average style coach

Nice to meet you!

Ik ben Yo en I'm your woman, als jij je kleding, je stijl, je uitstraling en de lol die je hebt met je kleding nu geen dikke vette 10 geeft. Als jij je druk maakt over je lijf. Als je niet weet wat je aanmoet.

En als jij wél weet hoe belangrijk de juiste outfit voor je is. Want hallo! Dat is het eerste wat iemand van je ziet!

Ik werk niet met algemene standaard regeltjes over stijl, figuur, kleur en uitstraling, zoals andere stijlcoaches, maar met mijn unieke, bewezen en eenvoudige zuiver kiezen-methode, waardoor jij snel die 100% eigen, authentieke en herkenbare stijl realiseert, zodat jouw ideale klant precies ziet wie jij bent en waarom jij de allerbeste bent!

het officiele stuk

"Hoe ben je dit gaan doen, Yo?" wordt me vaak gevraagd.

Nou, dat zal ik je vertellen!
Ik heb dit altijd gedaan.
Ik heb altijd gesnapt wat de kracht van kleding is.
Wat de juiste outfit voor je zelfvertrouwen en geluk betekent.

Al toen ik als 12-jarige met mijn moeder ging shoppen en outfits voor haar uit de rekken trok, die uit haar comfort zone waren, maar precies pasten bij de de early nineties powerlook op kantoor. En vooral: die precies bij haar pasten en bij hoe zich zich wilde voelen.

Toen ik op mijn 15e voor het eerst een legaal bijbaantje mocht zoeken ben ik natuurlijk meteen naar de C&A gerend.

Fast forward: vanaf mijn 19e heb ik 13 jaar leiding gegeven bij verschillende winkelbedrijven met een hoog service niveau zoals Sissy Boy en Scotch & Soda. Op een gegeven moment was voor mij de uitdaging weg, had ik alles geleerd, teams getraind en cijfers uit het slop getrokken. De zaterdag was altijd mijn lievelings dag; dan was ik niet de tent aan het managen, maar stond ik lekker te knallen bij de paskamer. En daar ontdekte ik een grote behoefte aan hulp. "Kun jij niet met me mee winkelen en thuis in de kast kijken, Yo? Jij snapt dit en ik word hier doodongelukkig van." hoorde ik meer dan eens!

En ik werd daar heel excited van! Gelukkig was het crisis in 2013 en werden er geen vaste contracten meer uitgedeeld en zo ben ik patsboem voor mezelf begonnen.

Eerst deed ik het op gevoel, boerenverstand en met behulp van allerlei gratis e-books, challenges en webinars. Totdat ik 4 avonden per week tot na middernacht door zat te werken en ik een wachttijd had van 4 maanden. Vanaf dat moment ben ik serieus gaan investeren in business coaching en mijn eigen ontwikkeling en als vanzelf ging het niet meer alleen over welke broek het beste bij je figuur past, maar ging het over jou: de binnen- & de buitenkant.

Ik ben dan ook de eerste die zichzelf stijlCOACH noemde i.p.v. stylist en daar ben ik megatrots op. Ook ontwikkelde ik de unieke zuiver kiezen methode en daarmee ben ik de enige stijlcoach die niet met de standaard regeltjes werkt.

Ik ging van kast-checks en shopdagen naar een online model en weer door naar exclusieve 1-op-1 trajecten.

Mijn klanten zijn al ontzettend comfortabel met zichzelf, weten wat ze kunnen, wat hun talenten zijn en wat ze te bieden hebben aan de wereld en ik help ze met het laatste stuk, de buitenkant, zodat ze ook daarin 100% de allerbeste versie van zichzelf zijn.

en wat je écht van me moet weten

Ik haat standaard regels over stijl, wat je aan moet, hoe je eruit moet zien, welke kleuren je wel of niet mag dragen, figuurregels, noem maar op. Bah. Helpt je niet

Mijn mening of smaak doet er ook niet toe. Die gaat nl over mij, niet over jou.

Ik ben niet goed in handtassen, gebruik zelf ook gewoon het liefst een zwart linnen tasje.

Ik deed vwo maar ging niet studeren.

Ik woon in Utrecht en kom uit Brabant. I love verhuizen, ook naar plaatsen waar ik nog niemand ken. Ik woonde ook in Barcelona, Madrid, Antwerpen en Princeton.

Ik draag vaak hetzelfde, ik noem dat uniformen en i love it.

Ik drink havercappuccino's, IPA's, rode wijn of thee. En als ik nog maar 1 ding mocht kiezen om de de rest van mijn leven te eten, dan waren dat croissantjes.

Mijn doel is om jouw verwachtingen ruim te overtreffen en je veel meer te bezorgen dan die f*cking vette nieuwe garderobe.

Ik houd van het woord f*ing.

Ik houd ook van hele harde, hele ruige, hele rammelige live gitaarbandjes.

En ik ben ook meer gefascineerd door de onderkant, de rafelrand van de samenleving, dan de bovenkant.

Ik ga elke dag een stuk wandelen en als mijn blessure hersteld is ga ik ook weer 3x per week hardlopen.

In mijn eentje kan ik niet alle vrouwen helpen met hun stijl, daarom coach ik startende stijlcoaches om zo snel mogelijk ook een succesvolle stijlbusiness neer te zetten.

Ik ben 41, moeder van Lou (8), partner van Niels (46)

Ik ben introvert, INFP, projector 1-3, kreeft.

En I love all the woowoo stuff.

luister ook de podcast aflevering waarin ik mijn verhaal vertel

jaar ondernemer
klanten geholpen en counting
podcast afleveringen en elke week komen daar 2 bij

Wat mijn klanten over mij zeggen

"Jij kunt me laten zijn wie ik wil zijn."

— MARLEEN HEUVELMANS
Ondernemer & Cross dresser

"I feel like a million dollars.
Jij hebt me het laatste zetje gegeven om mijn eigenwijze leven op eigen wijze te leven. Daarvoor ben ik je eeuwig dankbaar.💋💋💋"

— ILONA VAN DER MEER
 

"It's thanks to jouw fantastische manier om vrouwen zoals ik te motiveren om op zoek te gaan naar zichzelf, zonder je te hoeven veranderen, maar juist door te luisteren en kijken naar wie je bent, waar je blij van wordt en dat gevoel te volgen en daarmee meer te durven.

Prachtig TOF mens, ben jij! ❤️"

— NAYYIRIH DE KONING TAHZIB
Oogarts

Meer Yo?

Check dan de podcasts waar ik so far te gast was!

(klik op de afbeelding om te luisteren)