"PAST DIT BIJ MIJ?" is een slechte vraag

Mijn moeder appte mij een foto van laarsjes die ze aan het passen was, met de vraag "Vind je ze bij me passen?" En ik merkte dat ik hier nogal van aan ging. Not in a good way...

Ik voelde een rant opkomen : ) dus ik besloot accuut een podcast hierover op te nemen. Want deze vraag hoor ik te pas en te onpas en hij is ZO NIET helpend!!

Maar even terug naar mijn moeder. Ik antwoordde haar: "Bij twijfel niet doen", want: #zuiverkiezen, maar wat bleek: ze vond ze stikleuk, maar durfde het niet helemaal!⁠

En daarom ging ik van de vraag "Vind je ze bij me passen?"⁠ zo ontzettend aan! Je hoort het in de nieuwste Zuiver Kiezen Podcast! Je luister 'm via de knop hieronder en let me know wat jij van deze vraag vindt!⁠

Fijn weekend, darling! ✨ Lekker shoppen en je hart volgen! ⁠

Liefs, Yo⁠

❤️PS: Ik ging niet los tegen mijn moeder hè, dat snap je!Heel gaaf als je me laat weten wat je van de aflevering vond en ik zou het mega te gek vinden als je een 5-sterren review achter wil laten in iTunes of op mijn site. Ook kun je me op Spotify een sterretjes-rating geven. Zo wordt mijn podcast beter "gerankt" en kan ik meer vrouwen bereiken en helpen! Dankjewel en veel liefs! 

 PS: Niet blij met je kleding? 
Grote kans dat je tijdens het shoppen op de verkeerde plek zoekt. Er zijn namelijk een miljoen miljard kleren dus ook plenty toffe voor jou! Download de Utrecht Shopping Guide om fantastische winkels te ontdekken: www.yolandeave.nl/utrecht

Nog een PS: Brandshoot in de planning? 
En staat het zweet je al op de rug, want wat doe je aan? Hoe ga je op de foto? Hoe zorg je ervoor dat je het juiste uitstraalt en je het juiste doel bereikt met je foto’s? Wat moet je zeker niet vergeten? En in welke fotoshoot – valkuil moet je zeker niet trappen? Dat en veel meer vind je in mijn gratis PDF “9 Tips voor een awesome brandshoot” En die download je hier: www.yolandeave.nl/brandshoot

Laat een reactie achter