Verslag van je Personal Shopper: over Francien

Francien wist niet zo goed hoe ze het moest aanvliegen in een winkel, wat pak je wel, wat niet, en trouwens, wat past er überhaupt bij mijn figuur en lengte? En naar welke winkel ga ik eigenlijk?

Half augustus ging ik met Francien op pad in Utrecht. Na 2 zwangerschappen was ze he-le-maal klaar met wat er nog in haar kast hing. Niet leuk meer, saai, niet meer passend qua lijf, maar vooral: niet meer passend qua persoonlijkheid.
Of, zoals ze aan de telefoon zei, toen we een afspraak maakten: "Als ik 's ochtends voor de kast sta, dan voel ik mij reddeloos verloren".

 

Yikes.

 

Tijd voor een personal shopper.

Dat kan natuurlijk niet, dus goed dat ze aan de bel trok! We spraken af bij de fijnste koffietent Rabarber, bespraken de intake uitgebreid en gingen op pad voor een nieuwe perfecte spijkerbroek.

 

Dat kan natuurlijk niet anders dan bij Leon van De Rode Winkel en we hadden 'm zo gevonden. Te gekke service, speciaal voor ons: hij werd binnen een uur of 2 korter gemaakt dus we konden 'm dezelfde dag al ophalen. HANDIG!

 

Boodschappenlijstje

Daarna stond er een hoop op het lijstje: broeken (die geen spijkerbroeken zijn, niet te net, maar ook niet te casual), tops, shirts, truien, vesten, blazers, shawls, kettingen. En een zomerjas. Maar die zijn in augustus natuurlijk hartstikke op, dus dat staat voor maart 2018 in haar agenda nu!

 

En alles in stijl Francien 2.0. Natuurlijk.

 

 

We hadden er werkelijk een toptempo inzitten! Francien wist niet zo goed hoe ze het moest aanvliegen in een winkel, wat pak je wel, wat niet, en trouwens, wat past er überhaupt bij mijn figuur en lengte? En naar welke winkel ga ik eigenlijk? Dus daar kon ik haar goed bij helpen!

 

Knopen doorhakken in het pashokje

Wat ze wél heel goed weet is wat ze leuk vindt. Waar ze blij van wordt. Hoe ze eruit wil zien. Dus de knopen werden supersnel doorgehakt en konden we ontzettend snel alle winkels door.
Zo hadden we binnen no time het lijstje afgewerkt en meer gekocht dan ze had verwacht. YES! En alles is weer megagoed met elkaar te combineren en vormt haar nieuwe stijl: een beetje zoals Kate Moss, maar dan zonder zwart. Vrouwelijk, rijk, draagbaar en altijd met een speciale edge, een knipoog of een stoer detail, waardoor het nooit tuttig of te lief of te saai wordt.

 

Missie personal shopper: geslaagd!

 

Missie "durven" voor Francien: die gaat de volgende ochtend beginnen! Een aantal jaar geleden zag ze fantastische glitter schoenen, maar ze kocht ze niet, want ze vond het te spannend. Spijt natuurlijk.

 

Dus een mooie les: koop datgene waar je blij van wordt en dráág het gewoon!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Laat een reactie achter