JE POTENTIE ERUIT LATEN KOMEN – HEILIGE HUISJES OMVER SCHOPPEN – ZACHTHEID TOELATEN EN GROEI – interview met Danniek OberijeEen insta ad trok mijn aandacht. ⁠
Ik zag nl iemand een statement maken over het anders dan de massa doen. Zonder regels en met een uniek concept. “Heee, zo doe ik het ook!” dacht ik en de DM om te connecten was gestuurd!⁠Ik kreeg een superleuke reactie, vet fijne energie en ze bleek ook nog eens in Lissabon te wonen; mijn (destijds) aankomende vakantiebestemming! What’s not to love?! Die moest ik in de podcast hebben. En zo geschiedde.⁠✨In dit gesprek hebben we het oa over dat bijzondere gevoel, dat er zoveel voor je in het verschiet ligt, dat je voelt dat je zoveel potentie hebt, voelt dat je tot zoveel in staat bent, maar dat je niet altijd weet hoe je daar uiting aan geeft.⁠

✨We hebben het over persoonlijke groei, zakelijke groei, loskomen van hoe het hoort, maar ook over die vage fase tussen dat wat je ontgroeid bent en datgene waar je naar toe groeit – maar nog niet kent.⁠

👗We hebben het over de rol die kleding daarin speelt.⁠

🚻Over het masculiene versus het feminiene.⁠

🌈Over het inkleuren van de regenboog.⁠

🔥En over die ene zin die je altijd helpt bij het nemen van een beslissing.⁠

Maar die hoor je in de uitzending! Aflevering 81, via de link in bio: @yolandeave⁠

Enjoy! ❤️ En dankjewel voor het luisteren!

Heel gaaf als je me laat weten wat je van de aflevering vond en ik zou het mega te gek vinden als je een 5-sterren review achter wil laten in iTunes of op mijn site. Ook kun je me op Spotify een sterretjes-rating geven. Zo wordt mijn podcast beter "gerankt" en kan ik meer vrouwen bereiken en helpen! Dankjewel en veel liefs! 

 PS: Niet blij met je kleding? 
Grote kans dat je tijdens het shoppen op de verkeerde plek zoekt. Er zijn namelijk een miljoen miljard kleren dus ook plenty toffe voor jou! Download de Utrecht Shopping Guide om fantastische winkels te ontdekken: www.yolandeave.nl/utrecht

Laat een reactie achter