Reactie op de Open Workshop Stijl & Kleding!

Zo leuk, een paar dagen na de Workshop Stijl & Kleding van 2 april, de eerste die ik op open inschrijving deed, en die ik ontzettend leuk, gaaf en inspirerend vond, kreeg ik dit mailtje van een deelneemster..

workshop stijl & kleding utrecht stijlcoach yolanda jolande stijladvies kledingadvies personal shopper workshop stijl & kleding utrecht stijlcoach yolanda jolande stijladvies kledingadvies personal shopper

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Ik heb genoten van je workshop en de zaterdag! Hoofd vol maar wel bruisend!

 

Ben meteen toch even gaan shoppen in Sissy Boy en heb Glamour Day korting gehad, zelfs zonder blad en lekker met verkoopsters gekletst ook over jou...ze kenden je aan de Oudegracht! Haha! Leuk!

 

Ik heb bij de Sissy Boy zo'n mooie lange zijde-achtige jurk gekocht, zoals die vrouw met die blauwe jurk en felle sjaal, maar dan in een mooie groene tint dus blij mee! En zijde of zachte korte blouse voor in de zomer...Yes!
En ik ben gister mijn kledingkast gaan uitmesten....en de foute items gewoon verwijderd!
Ze gaan naar de kledingbank, een mooi shirt ging naar de buuf, die vond hem mooi (ik ook, maar staat mij niet) en de korte broeken zijn helemaal verwijderd..dus op zoek naar iets beters...(hele blije man heb ik nu, hahaha) Twee ruime volle plastic tassen vol! WOW!

 

Hier en daar wat dingen durven doen met mijn kleding, zoals blouse in mijn broek en leuk topje met mooie kleurige bloemen met iets blauw erin met mijn blauwe vest, kreeg al wel reacties...Jippie 😉

 

Verder ben ik jou aan het promoten bij mijn vriendinnen, moeders op school waar ik mee omga, dus wie weet!
Ik ga je website nu vandaag nog naar mijn meiden sturen dus dat komt goed 😉

 

Kortom: al best aardig bezig, maar goed in de praktijk nog even stoeien met de materialen, maar je e-book friste toch ook e.e.a. weer op! Maar moet zeggen, het meeste heeft zo'n indruk gemaakt dat het in dit volle hoofd toch is blijven hangen! Dus compliment aan jou dat heb je goed opgebouwd in je workshop!"

 

Wauw, dat is echt ZO COOL om te lezen! En YES, mission accomplished dus! Wil je ook meedoen met één van mijn workshops? Schrijf je dan nu hier in voor de volgende editie!

 

Ik hoop tot snel!

Laat een reactie achter