Wat de reacties op een te winnen Selfie Strippenkaart voor Stijladvies met me doen..

Kippenvel en alleen maar motivatie om vrouwen weer blij te laten zijn met hun garderobe!

Supercoach Dolly vroeg mij of ze tijdens haar Ochtendritueelchallenge een Selfie Strippenkaart weg mocht geven.
Het doel van de challenge is om gedurende 10 dagen, elke dag met aandacht voor jezelf te beginnen. Vijf minuutjes voor jezelf, waarin je vast stelt waar vandaag de focus voor jou ligt. Wij vrouwen zijn niet persé heel goed in aandacht voor onszelf. Terwijl het je zó ontzettend veel oplevert! Daar is deze challenge voor bedoeld: keer even in jezelf en ontdek wat voor jou vandaag belangrijk is.

OchtendRitueel Challenge Kledingadvies Selfie Strippenkaart Winnen!

Vandaag staat het lichaam centraal. Je lichaam voelen, spanning en ontspanning voelen, fysieke bewustwording.
Een logisch gevolg is dan natuurlijk bewustwording van je uiterlijk en wat dus je kleding voor je doet. De perfecte dag voor Dolly om mijn Selfie Strippenkaart te verloten!

Een greep uit de reacties:

"Mijn hele leven heeft een nieuwe wending gekregen na een enorm zware tijd en ook mijn bedrijf gaat een grote ommezwaai maken. Nu ben ik zelf aan de beurt om een nieuwe ik te laten zien. Van binnen straal ik, nu ook graag van buiten!"

"Ergens jaren geleden heb ik niet alleen persoonlijk, maar ook qua kleding een "zwarte periode" gehad. Persoonlijk ben ik daar doorheen gegroeid, qua kleding vind ik het nog steeds lastig om niet naar zwart te gaan. Terwijl ik me nu juist heel kleurig voel. Het is hoogste tijd om mijn binnenste ook buiten te mogen laten zien. En in het licht te mogen gaan staan en te stralen."

"Ik zit al een poos niet goed in m'n kleding, het past niet meer bij de ik van nu maar het lukt me niet om het op een goede manier te veranderen. Daardoor voel ik me niet optimaal. En makkelijker goed gekleed de deur uit gaan draagt zeker bij aan een goed begin (en vervolg) van mijn dag!"

"Ook dit draagt bij aan hoe je je voelt en kan bijdragen aan je mentale kracht!"

"Heb al jaren dezelfde kledingstijl en ga niet echt met de mode mee. Mode heeft ook nog nooit echt mijn aandacht gehad, maar door deze challenge te volgen word ik me misschien nu ook meer bewust van mijn kleding en waarom ik nooit echt verandering aanbreng in mijn stijl."

"Het zou prima in het straatje passen in de zoektocht naar mijn eigen "ik". Op mentaal vlak heb ik de eerste stappen gezet, voor het uiterlijk en charisma zou de juiste kledingkeuze voor mijn kleine stevige lijf, mij een enorme boost geven in de goede richting: Linda 2.0."

"Ik dacht eerst: "Zal ik deze maar overslaan? Dat is niks voor mij" en meteen daarna realiseerde ik me dat ik daar verdriet bij voelde. Een teken van mijn lichaam dat me laat weten hoezeer ik leuke, bij mij passende kleren mis. De gedachte dat ik toch geen smaak heb en dat 'er leuk en vrouwelijk uitzien' niets voor mij is, zit diep geworteld. Hoog tijd dus om die maar eens te ontwortelen."

Vrouwen! Dankjewel voor jullie openheid!
Uit jullie reacties spreekt hoeveel kleding en uiterlijk voor je doet! Hoe storend het is als je je er niet lekker bij voelt, hoe prettig het zou zijn als je buitenkant met je binnenkant matcht.
Het is precies datgene waar ik al mijn klanten tot nu toe mee geholpen heb, precies waar het voor mij en met mijn advies om draait en dit dagelijks terugkerende probleem oplossen is precies datgene waar ik de meeste voldoening uit haal! Waardoor ik dagenlang nog met een big smile op een wolkje zit!

Yolande Avé Stijladvies Kledingadvies Styling

Foto door Evelyn Fotografie

Ik zou jullie allemaal willen helpen. Mijn handen en mijn hart jeuken!
Met een Selfie Kaart voor Stijladvies kunnen we een begin maken, maar het liefst kom ik een (mid)dag bij je thuis, duiken we de diepte, je persoonlijkheid en je kledingkast in en los ik voorgoed dit probleem voor en met je op.
Alleen al het idéé om met jullie aan de slag te gaan, geeft me kriebels!

Ik hoop je op een dag te mogen ontmoeten!

Liefs, Yolande

 

 

Laat een reactie achter