Review All Inclusive - Stijladvies, Kledingkast-Check én Personal Shoppen- door Cindy!

"Ik heb Yolande ervaren als iemand die écht kijkt naar de wensen, behoeften en eigenschappen van haar klant en dus op en top maatwerk levert."

Van Cindy kreeg ik een leuke mail die begon met "HELLUP!!!": Helemaal het spoor bijster op kledinggebied en of ze me kon boeken voor de All-Inclusive, oftewel: eerst een Kledingkast-Check en daarna een middag Personal Shoppen. Te gek natuurlijk! Want zo kon ik haar helemaal helpen: de basis aanpakken en opschonen om vervolgens haar garderobe weer aan te vullen tot een compleet geheel waar ze weer járen mee vooruitkan!

Het werden twee superleuke dagen. Tijdens de kledingkast-check werd Cindy's gevoel "Ik heb niets meer om aan te trekken" bevestigd: we hebben vuilniszak na vuilniszak afgevoerd vol kleding die niet meer voldoet: niet meer passend bij wie Cindy vandaag de dag is, versleten, verkeerde maat of totaal uit de mode. Er bleef een klein stapeltje mooie items over, maar... daar vielen niet heel veel diverse combi's mee te maken.
Dus een week later gingen we los bij een aantal winkels (o.a. COSTES en Sissy-Boy)  in Utrecht. We creëerden een nieuwe, kleurrijke basisgarderobe, aangevuld met geinige tops en shawls waardoor de mogelijkheden nu eindeloos zijn. En het was zó gezellig!

 

Cindy, 35, registeraccountant, maar nu op zoek naar wat ze écht leuk vindt om te doen!
"Mijn all inclusive traject met Yolande heb ik ervaren als SUPER! Er is de afgelopen jaren in mijn leven veel veranderd en mede daardoor wist ik écht even niet meer wat mijn eigen stijl was; wat nou de kleding is waarin ik me fijn voel en die ook mooi staat bij mijn figuur. Na mijn eerste mail aan Yolande kreeg ik meteen een superenthousiaste reactie van haar. En dat enthousiasme is iets wat Yolande echt kenmerkt, heeel erg leuk en het werkt ook aanstekelijk. 🙂

Ik heb Yolande ervaren als iemand die écht kijkt naar de wensen, behoeften, eigenschappen van haar klant en dus op en top maatwerk levert.

Het resultaat was voor mij dat ik een heeeleboel kleren heb weggedaan en tja, eerlijk is eerlijk; ook veel kleren heb gekocht. Nu heb ik een mooie garderobe, die ik verder kan gaan uitbouwen met de adviezen van Yolande. Heel erg leuk vond ik ook het zeer uitgebreide stijlpaspoort. Van tevoren wist ik uiteraard wel dat ik die zou gaan ontvangen, maar dat het zo mooi en uitgebreid zou zijn, had ik niet verwacht. Voelde voor mij als een extra cadeautje.

Verder kijkt Yolande niet op de klok en dat vond ik heel erg lief van haar. Tot slot: het is in euro’s misschien een flink bedrag om te betalen, maar als ik kijk naar het eindresultaat (en hoeveel uren ze erin heeft gestoken) is het dat dubbel en dwars waard en dus zeker niet duur! Deze quote kwam ik laatst tegen en die past écht bij Yolande:

quote kledingadvies review personal shopper kledingkast check garderobe kleuradvies
Yolande mag zich met recht een professional op haar vakgebied noemen.

Nogmaals bedankt, Yolande!

Liefs, Cindy"

Laat een reactie achter