Review door Anouk over het Stijladvies + Kledingkast-Check + Personal Shoppen!

"Het vakmanschap, het enthousiasme en de sprankeling van Yo maakt dat mijn kledingkast minder een vijand is geworden en ik er altijd leuk uit zie."

Aan het begin van dit jaar ging ik twee dagen met Anouk op pad. Rond de Kerst was ze er namelijk he-le-maal klaar mee: ze stond voor de zoveelste keer voor de kast en kon er geen kerst-waardige outfit uit halen. Tot dan toe had haar man haar vaak gesupport, geholpen en gestyled, maar nu was het genoeg: tijd om het eens ECHT goed aan te pakken.

 

Toen ze me mailde had ik eigenlijk vakantie, maar haar berichtje was zo leuk en tegelijkertijd raakte het me zo, dat ik meteen aan de bel hing. Wat een leuke vrouw, nu al!

 

We spraken af in haar fijne huis in Den Haag voor een Kast-Check. De kast was groot, open en onoverzichtelijk. Geen structuur en de kleding van haar man en van haar hingen zelfs door elkaar. Mijn handen jeukten om aan de slag te gaan, want niet alleen had ze geen overzicht en werkte deze kant totaal ontmoedigend, Anouk voelde zich in het merendeel van haar kleding helemaal niet happy. Dus ging er heel, heel veel weg. 

 

Daarbij was het ook een turning point voor haar; zoals het voor bijna al mijn klanten is geweest, dat je jezelf even opnieuw moet uitvinden, wie ben je nu? En daar hoort een vernieuwde garderobe bij.

 

En daarom gingen we nog op stap om te shoppen! Want na de kast-check bleef er nog steeds veel kleding over en zeker ontzettend veel combinaties, maarrrr... Anouk had ook een moodboard gemaakt en die sloot niet aan bij haar "oude" kleding. Om haar gewenste stijl te realiseren moesten we echt nieuwe kleding gaan aanschaffen. 

 

Een week later trof ik een blije, lichtere Anouk met vet veel zin om te gaan winkelen (zo tof, dat mijn klanten shoppen met mij ineens WEL leuk vinden!). Ik had een rijtje winkels voorbereid, natuurlijk te beginnen met het moeilijkste van het rijtje: de favo spijkerbroek. Ha, en dat bleek helemaal niet ingewikkeld te zijn: die scoorden we binnen 10 minuten bij De Rode Winkel. Daarna door naar Sylver, een prachtig Nederlands waar we bijna de hele winkel wel mee wilden nemen, want alles was te gek! Maar we wilden ook nog andere dingen en stijlen, dus we gingen als een speer door naar Arthur & Willemijn waar we hele toffe dingen scoorden en als finishing touch deden we nog een speedshop-sessie bij Anna van Toor! MEN! Alsof ze nooit anders gedaan heeft! Het ging echt super, met aandacht en focus de hele dag zuiver kiezen en knopen doorhakken. Fantastisch.

 

Op de foto's hieronder zie je kleding-combi's die ik bij haar thuis maakte.

Ze had eerder al die 2 palazzo-pants met bloemen en een rode palazzo-pants gekocht, maar had geeeen idee wat ze erop moest dragen. Dus paste ik "the magic" toe, hield al haar overgebleven tops, vesten en truien (er zijn nog meer foto's!) erbij en bleek er ongelooflijk veel te kunnen!!

kledingcombinatie wat draag je op een wijde broek utrecht

kledingcombinatie wat draag je op een wijde broek utrecht

 

De rode broek leent zich zelfs heel sterk om te knallen met kleur, door ook het truitje en de schoenen in diezelfde knalkleur te kiezen - of juist lekker eigenwijs met de knalblauwe all stars eronder. Of dus gewoon heel chic met een warm bruin ragfijn gebreid truitje en een wit hemdje eronder. Love it.

 

wat draag je op een rode broek

rode broek wat draag je op

 

Dan zie je nog De Witte Broek die door de hele wereld alleen in de zomer gedragen wordt, maar die nog veel beter tot zijn recht komt in de winter - en die Anouk dan ook tijdens onze shop-dag (toen was het -86 graden) aan had. Zo tof.

 

witte broek in de winter

 

En natuurlijk een mooie berg kleding die weg ging én een mooie stapel nieuwe beauties van Sylver die erbij komen!

 

kledingadvies

 

personal shopper Utrecht sylver

 

 

Anouk, 49, politiechef:

" Eerste Kerstdag 2017: met een zwaar en verdrietig gevoel trek ik een oude spijkerbroek, oud topje en beetje leuke trui aan. Het enige dat ik aan wil trekken na een uur depressief voor mijn kast staan, volledig verlamd. Totaal niet gezellig of feestelijk en dan moet je weten dat mijn kast vol hangt... Dat was t moment dat ik besloot hulp te gaan zoeken. De site van Yolande sprak me meteen aan: strak, leuke taal en een leuke frisse meid om te zien. Na ons telefoongesprek was ik om!

 

Eind februari staat Yo bij me op de stoep om mijn kast te schonen: spannend! Maar wat een supergoed gevoel toen ze eind van de dag weer vertrok: 4 grote dozen met kleding voor t goede doel, mijn kast opnieuw ingedeeld en allerlei combinaties met mijn kleding die overblijft! Al helemaal fijn en dan moet de shopdag nog komen.

 

Een week later in Utrecht toch behoorlijk veel gekocht, ondanks dat ik nog veel over had gehouden. Met Yo haar hulp allemaal kleding die ik ook met kleding thuis goed kan combineren en dan meer de stijl die ik leuk vind (bleek uit mijn moodboard). Wat een geweldig resultaat!

 

Het vakmanschap, het enthousiasme en de sprankeling van Yo maakt dat mijn kledingkast minder een vijand is geworden en ik er altijd leuk uit zie. Ik ben er nog niet, want oud gedrag moet echt slijten, maar ik ben goed op weg. Nog steeds gooi ik weg en met de eeuwige hulp van Yo op de achterhand moet t gaan lukken! Ook dat is goud waard: ze blijft bereikbaar om ook nu en in de toekomst te helpen: hoe fijn!

 

Dus superbedankt Yo voor al je hulp!"

 

[maxbutton id="6" text="Wauw! Dit wil ik ook!" ]

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Laat een reactie achter