Review Personal Shopping met Ilse

"Het was een super leuke, leerzame middag waarbij ik met heel veel kledingstukken ben thuisgekomen."

Een nieuwe baan, bij een meer corporate bedrijf: dat vraagt om een garderobe-update.
Ilse vond mij op LinkedIn en zag de oplossing voor haar probleem: ze haat shoppen! Want, waar moet je beginnen? Wat ga je passen en wat niet? Wat heb je nodig? Waar moet je op letten? Welke maat? Wat is geschikt voor je werk en hoe moet je dat combineren? Ga zo maar door. Je zou van minder moedeloos worden!

We spraken af in Utrecht voor een kop koffie. We liepen de intake door, ik gaf theoretische tips en legde de kunst van het combineren uit en had drie winkels bedacht waar we zéker zouden slagen.
Allereerst gingen we naar De Rode Winkel, hun assortiment is enorm en die jongens en meiden kennen de collectie erg goed. We hadden de perfecte denim gauw gevonden en uitvoerig besproken waar een juiste broek nou eigenlijk aan moet voldoen. Dat maakt het voor een volgende keer shoppen al een stuk overzichtelijker!

In de volgende winkel zijn we helemaal losgegaan. Er hing zó veel geschikte kleding dat we met armen vol de paskamer ingegaan zijn! En uiteindelijk hebben we een aantal goede stukken uitgekozen die goed te combineren zijn, zowel zakelijk als privé. Een aangevuld met een heerlijk fluffy vest waar Ilse onmiddellijk verliefd op werd!

De perfecte chino en een little black dress vonden we in de derde winkel.  En zo was het een superefficiënte én gezellige shopmiddag!

Personal Shopping Ilse

Ilse, 27, recruiter
"Afgelopen maand ben ik begonnen bij mijn nieuwe opdrachtgever. Een nieuwe start, dus ook een nieuwe garderobe hoorde daar naar mijn idee bij.
Via LinkedIn ben ik terecht gekomen bij Yolande en heb ik haar gevraagd of zij mijn garderobe kon aanvullen met kledingstukken die ik naar mijn nieuwe werk kan dragen. Niet alleen dit was een pre, ook een nieuwe jeans.
Ik had er altijd de pest in om een jeans te kopen: te kort, te lang, te klein, te groot. Van Yolande heb ik geleerd welke pasvorm mij het beste past en de eerste (en duurste:)) aankoop van die dag was een super mooie grijze jeans die ik in mijn vrije tijd vaak draag.

Voordat de grote dag was aangebroken heb ik eerst een intakeformulier ingevuld met heel veel vragen. Dit gaf niet alleen Yolande een goed beeld van wat mijn stijl is, maar mezelf ook. Zoals Yolande zei: een mix van Kate Moss Rock 'n Roll, met klassieke elementen en een bohemian touch.

Het shoppen was heerlijk. Kledingstukken aangereikt krijgen in een pashokje en passen maar, terwijl Yolande de winkel rond rende voor geschikte kledingstukken. Het was een super leuke middag waarbij ik met heel veel kledingstukken ben thuisgekomen. Kledingstukken die ik zowel naar mijn werk aan kan als privé en met huidige kledingstukken super leuk te combineren zijn."

Laat een reactie achter