Review Kledingkast- Check bij Ingrid

"Het mooie ervan is als Yolande is geweest, je weer met plezier in je eigen kast kan shoppen, omdat je nu weet wat je kan combineren of toevoegen."

Ingrid kreeg mij cadeau van haar zoon. Hij gunde haar graag wat me-time, na een grote verbouwing en de eerste jaren als oma. Altijd met anderen bezig en even haar "schwung" kwijt. Na de intake met Ingrid merkte ik dat ze ook graag wil weten hoe ze nu kan beoordelen of een kledingstuk te jong of juist age-appropriate is.
Het werd een ontzettend leuke middag, we hebben gelachen in de under-construction maar veelbelovende walk-in closet, een hoop nieuwe sets gemaakt en tot de conclusie gekomen dat Ingrid een duidelijke stijl heeft maar qua combinaties nog wat gedurfder mag voor de juiste dosis "oompfff"!

Ingrid, 57, oma en postbezorger met een hoop hobby's
"Tot mijn grote verrassing kreeg ik het cadeau voor mijn verjaardag.
Ik was er heel blij mee, want net als bijna iedere vrouw twijfelde ook ik aan mijn kleding. Ik ben 57 jaar en oma van 2 kleinkinderen.
Ik vind heel veel kledingstijlen mooi, maar weet niet of ik dat dan nog wel kan dragen. En zo heb ik kleren in de kast hangen die ik wel aantrek, maar waar ik toch over twijfel.

Met Yolande heb ik de kleding stuk voor stuk bekeken.
Zij heeft me laten zien wat wel en niet kan en waarom. Hierbij lette ze bijvoorbeeld op de lengte, de kleur of het motief.
Ook liet ze me zien hoe ik kan combineren door bijvoorbeeld een rok te pakken en daarmee langs de stapels T-shirts of truien te gaan. Wat ik altijd deed was dat ik het apart uit zocht. Als ik nu ga winkelen zoek ik meteen een setje bij elkaar.
T-shirts en truien kies ik in vrij neutrale kleuren zoals ecru, beige en zwart en dat komt erg flets over. Wat Yolande adviseerde is om me met een opvallende sjaal of ketting meer kleur te geven.
Zo gaf Yolande ook een tip over ondergoed. Als ik een jurk draag vind ik het niet mooi staan als mijn ondergoed aftekent, maar met een maat groter is dat opgelost, omdat het dan minder strak zit.
Ook vond ik de tip van Yolande heel leuk om bepaalde zomerkleding te combineren met bijvoorbeeld een lang grof gebreid vest.

Het mooie ervan is als Yolande is geweest, je weer met plezier in je eigen kast kan shoppen, omdat je nu weet wat je kan combineren of toevoegen. Ik heb een super interessante en leuke middag beleefd en ik wil het iedereen aanraden als je twijfelt over je kleding wat betreft, stijl, kleuren en motiefjes.
Wat ik ook nog wil zeggen over Yolande is dat ze een warm en vriendelijk persoon is. Het voelde meteen heel eigen zodat het voor mij ook heel makkelijk was om te laten zien wie ik ben in onder andere mijn kleding stijl."