Review Stijladvies Consult door Emma!

Zou het dan toch kunnen, print met print zonder eruit te zien als een clown? JA! Dat kan en wat veel combinaties kon ik maken met mijn huidige kleding!

YES! Een nieuwe site, dus ein-de-lijk kan ik al die toffe reviews die ik heb mogen ontvangen gaan publiceren, wiehoe!
Ik trap af met deze prachtige review van Emma, bij wie ik in het voorjaar was voor een "Ready to Go Stijl- & Kledingadvies", een soort consult-gesprek waarna zij zelf met haar kast en het shoppen aan de slag is gegaan. 

 

Powervrouw
Ik vind Emma echt een super-inspirerende vrouw! Ze is geboren met een arm die niet helemaal volgroeid is zoals alle andere armen. In plaats van dat zij daar heel veel last van gaat zitten hebben, heeft ze dat volledig geaccepteerd én ziet ze dat zelfs als haar kracht, zeker ook in haar studie en toekomst in ergotherapie.

Heel geestig: ze heeft het zo geaccepteerd dat op de selfies die ze mij stuurde nog voor onze afspraak, ik het absoluut niet zag, hoe bizar is dat! Prachtig voorbeeld van "als je er geen last van hebt, is het (probleem) er ook niet". I love it. Echt om een voorbeeld aan te nemen!

Het was een supergezellige ochtend, waar haar stijlvolle moeder ook bij was en heerlijke taart en koffie. Flink gekletst, geadviseerd en verteld en als afsluiting gauw nog een paar nieuwe setjes gemaakt met de kledingstukken die zij al helemaal ready op haar bed had uitgesteld. Hierdoor ging er voor Emma echt een wereld aan mogelijkheden open, maar dat kan zij zelf nog veel beter vertellen!

 

review ervaringen testimonial recensie stijladvies kledingadvies kleuradvies kleding wat staat mij prints combineren review ervaringen testimonial recensie stijladvies kledingadvies kleuradvies kleding wat staat mij prints combineren  

 

 

 

 

 

 

Emma, 26, ergotherapeute en student bewegingswetenschappen: 

"Zoveel mooie kledingstukken maar toch voelde ik me verloren in mijn eigen kast. Hoe kon ik al die leuke kleding die ik heb nou echt goed combineren en uit laten komen? Ik wist dat ik wat wilde veranderen, maar hoe?! Dat was de grote vraag.

 

Research
Op een dag zocht ik recepten op de website van De Groene Meisjes, toen ik op een artikel van Yolande over kledingadvies stuitte. Ik werd gelijk enthousiast door het artikel, verder lezend kwam ik op de website van Yolande. Haar liefde voor mode en haar enthousiasme erover in haar schrijfstijl waren zo aanstekelijk, dat ik niet wilde stoppen met het lezen van reviews, artikelen en e-books op haar website.

Zo lezend wist ik het: ‘ik wil graag een afspraak met haar maken’. Op 20 april was het dan zover, het Ready to go Stijladvies werd een feit.

 

Voorbereiding
De intake van tevoren zorgde ervoor dat ik na ging denken over mijn eigen stijl: wie wilde ik graag zijn, wat wilde ik uitstralen en wat zijn nog missende items in mijn kast? Deze intake zet je naast je kledingstijl ook aan het denken over je persoonlijke ‘’ik’’. 
De avond voor het stijladvies zocht ik vol enthousiasme kledingstukken uit waar ik vragen over had of niet goed wist hoe ik ze moest combineren, het werd een heel bed vol items.

 

The big day!
Yolande legde eerst veel uit over mode, stijlen, kleuren en combineren. Iets wat ik al had gelezen op haar website, maar herhalen kan natuurlijk nooit kwaad 🙂

Daarna gingen we in de slaapkamer aan de gang met het maken van een aantal setjes. Yolande pakte stuk voor stuk combinaties die ik zelf niet zou maken, maar wat wel stond. Zou het dan toch kunnen, print met print zonder eruit te zien als een clown? JA! Dat kan en wat veel combinaties kon ik maken met mijn huidige kleding! Ik kreeg tijdens onze ‘’slaapkamersessie’’ enorm veel inzicht in mijn kledingkast, mijn voorliefde voor mooie stofjes en prints. Ik leerde hoe ik prints met prints kan combineren en er zo (misschien voor sommige) gewaagd en gekleed uit kon zien. Wat daarbij de belangrijkste tip is: nieuwe setjes moet je ZIEN, je kan ze niet bedenken onder de douche of als je ligt te snoozen in bed.

 

En toen..
Na het ready to go stijladvies kreeg ik de smaak te pakken. Dezelfde middag keek ik kritisch naar mijn kledingkast en dit resulteerde in twee vuilniszakken voor het goede doel, een opgeruimde kledingkast, inzicht in mijn garderobe EN een enorm fijn opgeruimd gevoel over mijn kledingkast. Iedere morgen als ik nu voor de kast sta combineer ik met plezier een nieuw setje, wat zo goed kan ik zo’n overzichtelijke kledingkast!

Yolande, bedankt!"

 

Laat een reactie achter