Review Kledingkast-Check door Nicole

"Sinds de kledingkast - analyse vind ik het weer leuk om mijn kledingkast open te doen en om te kiezen wat ik vandaag aan ga doen!"

Weehooo!!

 

Weer zo'n heerlijke review ontvangen!! Een tijdje terug ging ik op bezoek bij Nicole voor kledingadvies en een kledingkast-check en dat vond ze best wel spannend. Begrijpelijk! Het is hartstikke intiem en persoonlijk om iemand in je kast te laten kijken! En dan ook nog door iemand die er hartstikke veel verstand van heeft terwijl jij er juist hartstikke onzeker over bent! Dat snap ik wel.

 

Maar ik kom natuurlijk om te helpen. Ik wil niets liever dan dat jij morgenochtend gewoon weer stralend en happy voor de kast staat omdat er nu alleen nog maar lievelings-kledingstukken in je kast liggen die perfect bij jou, jouw stijl en je uitstraling passen.

 

Zo ook bij Nicole. Ze had ontzettend veel kleren, waarvan ze een deel ook nog "doorgeschoven" gekregen had. Ze zag door de bomen het bos niet meer en had geen idee hoe ze haar gewenste kledingstijl "casual chique" nog hieruit kon halen.  Logisch!  Het gros van de kleding paste niet bij Nicole, omdat ze er niet echt oprecht blij van werd en dus passen ze ook niet bij die stijl! Dus we gingen flink ruimen en daarna kwam the magic moment van combineren, het leukste deel van de dag! 

Nouja, lees zelf maar wat Nicole daarvan vond! 🙂

 

jurkje sneakers  wat draag je op een korte broek?

leuke kledingcombinatie

wat draag je over een jurkje

 

Nicole, bijna 30, Clinical Research Associate:

"Sinds de kledingkast analyse vind ik het weer leuk om mijn kledingkast open te doen en om te kiezen wat ik vandaag aan ga doen!

 

Wat er aan vooraf ging

Het invullen van de vragenlijst vooraf vond ik heel slim. Ik wilde graag de kledingkast analyse doen, omdat ik bijna dagelijks niet wist wat ik aan moest doen en ik het idee had dat ik niks ‘leuks’ in mijn kast had hangen en beter een nieuwe garderobe kon aanschaffen.

Door deze vragenlijst ben ik gaan nadenken over waar ik dan precies tegen aanloop en wat ik graag uit deze kledingkast analyse wou halen.

 

Ook de plaatjes die je van te voren gaat uitzoeken, vond ik een goed idee. Hiermee kon ik aan jou laten zien, wat ik graag voor een stijl zou willen ‘casual chic’. Door deze plaatjes kon ik aan jou laten zien wat ik daar onder versta en waar ik mij fijn in voel.

 

I love eye openers!

De dag zelf vond ik heel spannend, omdat ik bang was dat mijn garderobe inderdaad vervangen moest worden. Alleen jij gaf al snel het gevoel van niks hoeft, alles kan en mag zolang we de focus op jouw doel houden.

 

Doordat we eerst de plaatjes gingen bespreken, ging mijn gewenste stijl veel meer leven. Dit samen met de combinatie tips & tricks die jij mij toen gaf ging er een wereld voor mij open! Op deze manier had ik nog nooit kleding gecombineerd. Ook dat je combinaties moet zien en niet uit je hoofd moet doen, was voor mij een eye opener!

 

Toen we mijn kledingkast stapel voor stapel uit gingen zoeken vond ik dat in het begin wel even moeilijk, maar het werd steeds makkelijker en leuker! Je krijgt steeds meer overzicht van je kast, wat ook een opgeruimd gevoel geeft.

 

Focus houdt je scherp

Het fijne en tegelijkertijd het goede aan jou vind ik dat jij de regie in handen houdt en zo ook blijft focussen op mijn doel. Daarnaast waardeer ik jouw openheid en eerlijkheid! Het was meteen duidelijk wanneer een kledingstuk mooi en fantastisch was en wanneer een kledingstuk echt weg moest. Ik vond het ook prettig dat je aangaf waarom bepaalde kledingstukken niet meer konden.

 

When the magic happens...

Na de kast kwam het combineren van de overgebleven kleding. Dit vond ik het leukste van allemaal! Wauw, dat ik deze combinaties in mijn kast had hangen! Ik ben hier zo blij mee! Achteraf had ik hier graag meer tijd in gestoken samen met jou en minder tijd in mijn geknipte plaatjes, maar dat kwam waarschijnlijk ook door de hoeveelheid kleding in mijn kast waar we doorheen zijn gegaan.

 

En I love weggooien

Meteen toen jij wegging heb ik alle kleding die ik weg wou doen opgevouwen en in een grote zak gedaan. Ik merkte dat dit me bijna geen moeite kostte. Nadat het in de grote tas zat heb ik geen enkel kledingstuk ermee uitgepakt. Dit komt, omdat ik zo blij ben met wat ik nu in mijn kast heb hangen en jij mij hebt geleerd hoe ik met deze kleding zoveel leuke combinaties kan maken!

 

Out of the save box

Ik vond het een geweldige dag! Ondanks dat ik het in het begin spannend vond, voelde ik me snel ook op mijn gemak. Jij ging mij leren om een hippere stijl (out of the save box ) te creëren, door slim te leren combineren met je eigen kleding. Door jouw stijladviezen heb ik de stijl ‘casual sjiek’ kunnen bereiken met het juist combineren van mijn eigen kleding, zonder dat ik daarvoor een gehele nieuwe garderobe voor heb aan moeten aanschaffen.  Nu hoef ik alleen nog een paar basis dingen aan te schaffen en mijn collectie is mooi compleet. Zonder heel veel geld uit te geven aan nieuwe kleding en uren slenteren in de stad!

 

Complimentjes!

Ik vind het ook heel fijn dat jij combinatie foto’s en nog een stijlpaspoort over deze dag hebt gemaakt. Zo’n kledingkast analyse is behoorlijk intensief en na deze dag zat ik ook helemaal vol met alle nieuwe informatie. Leuk en heel handig om deze dag met belangrijke tip & tricks rustig na te kunnen lezen in het stijlpaspoort en het document (Combinatie Tips & Tricks) samen met de foto’s !

 

Ik ben heel blij dat ik jouw kledingkast analyse heb gedaan en geniet nog elke dag van mijn geordende kledingkast.  Ik krijg nu ook geregeld complimenten over mijn kleding en combinaties, wat natuurlijk ook heel leuk is ☺!

 

Nogmaals ontzettend bedankt voor jouw tijd, hulp en adviezen!"

BewarenBewaren

Laat een reactie achter