Review Kledingkast-Check bij Anique

"Ik heb sindsdien veel nieuwe combi's met succes geprobeerd: ik werd er blij van en het leverde ook nog complimenten op!"

In het najaar ging ik bij Anique langs! We hebben een aantal dingen goed besproken, zoals wat er het beste bij haar lichaam past, hoe je de beste (zakelijke) non-verbale eerste indruk maakt en ik leerde haar de fijne kneepjes van het combineren om nóg meer mogelijkheden uit haar garderobe te halen, die bestond uit zeer kwalitatieve, tijdloze stuks.

De basis van goed combineren zit 'm in het bij elkaar zoeken van bepaalde contrasten (in print, kleur, pasvorm, stijl en/of materiaal) en om dat visueel wat inzichtelijker te maken, creëerde ik een Pinterest-board voor haar: Style Advice for Anique: The Key to Combining. Een selectie daarvan zie je hierboven en haar mooie review lees je hieronder!

Anique, 41, HR Manager Bergman Clinics
“Yolande is bij mij thuis geweest voor een garderobe-check en stijladvies. Een erg leuk en inspirerende avond die me enorm heeft geholpen om mijn kleding op een andere manier te bekijken en nieuwe mogelijkheden te ontdekken. Mijn initiële vraag was advies over ene meer professionele en zakelijke uitstraling en advies ten aanzien van mogelijke combinaties. Ik droeg vaak ‘vaste setjes’. Een uitstalling van mijn kleding op het bed en op de vloer gaven een mooi beeld van wat er allemaal mee mogelijk is. Combinaties die ik niet zelf had bedacht. Het leuke is ook dat Yolande ook aangeeft welke keuzes je zelf al goed maakt zodat je dat ook kan voortzetten. Ik heb sindsdien meerdere nieuwe combinaties geprobeerd en met succes: ik er werd er heel blij van en het leverde ook nog complimenten op! En echt niet omdat het allemaal nieuwe dingen waren. Een eyeopener was een jurkje dat ik al jaren in de kast had hangen en nu weer draag! Kortom, ze heeft me geholpen om figuurlijk wat meer uit mijn kledingkast te halen! Ik kan haar van harte aanbevelen, want waarom zou je niet elke  dag iets dragen wat je goed staat en waar je je prettig in voelt?”