Review: Kledingkast-Check bij Monique!

"Het allerbeste wat je mij mee hebt gegeven is: doe nooit meer concessies! Dit ga ik goed onthouden, dan weet ik zeker dat ik me goed voel."

Josan wilde haar moeder Monique heel graag eens een stijladvies en kledingkast-check cadeau doen. Ze scharrelde wat familie en vriendinnen bij elkaar en zo gezegd, zo gedaan. Een paar  dagen later belde ik haar op om een afspraak te maken en hoorde ik al meteen waar het probleem lag: Twijfel. Twijfel. Twijfel. "Wat moet ik kopen? Staat het me wel? En hoe moet ik dat dan combineren?"

Nou, daar kan ik wel wat mee!

Het werd een enorm gezellige ochtend! Thee, koekjes en lekkere boterhammen, Josan met haar camera, een nieuwsgierige, goede vriendin en de man van Monique die af en toe zijn hoofd om de deur stak.
Monique heeft prachtige kledingstukken in de kast, die we meteen op bed gooiden: op die manier zie je de meest mooie, nieuwe combinaties ontstaan. Elke nieuwe set werd gepast om er vervolgens weer wat alternatieven bij te zoeken. Zo kan dezelfde slangenprint top zowel op de geprinte sweatpants, als op de oker én de aubergine skinny. En het stond haar allemaal even prachtig. Als toef op de taart kwam er nog een stapel shawls boven water, waarmee we alles perfect konden afstylen!

Ladies, bedankt voor de leuke dag, bedankt voor de mooie foto's en bedankt voor je lieve review!

 

Monique, 56, eigenaresse De Voetensalon
"Hoi Yolande,

Sinds jij geweest bent ben ik een nog meer blijer mens geworden!!

Het was super! Je hebt mijn kledingkast opgeruimd en gesorteerd, zodat ik nu iedere keer blij word als ik hem open doe. Er hangen  prachtige setjes, leuk gecombineerd op allerlei manieren, heerlijk!
Alles wat "net niet" of "twijfelachtig" was is weg, dit geeft rust in mijn hoofd. Ik weet nu dat er genoeg in mijn kast hangt om er leuk uit te zien, de twijfels zijn weg.
Fijn hoe jij meedenkt en vooral blijft opletten of ik er wel blij van werd en of het bij mij past!

Het allerbeste wat je mij mee hebt gegeven is: doe nooit meer concessies!!!!
Dit ga ik goed onthouden, dan weet ik zeker dat ik me goed voel.

Ik denk dat je nog vaak in mijn gedachten zult zijn als ik op zoek ga naar kleding.
Dank voor de leuke en goede adviezen,

Groet, Monique."

Laat een reactie achter