Review Kledingkast-Check bij Nina

"Ik kreeg er ontzettend veel energie van, voelde me weer vrouw en was verbaasd over wat ik allemaal heb, door net even anders te combineren."

 

 

Nina leerde ik kennen tijdens mijn zwangerschap toen ik fysiotherapie nodig had. Tijdens de intake vroeg ze naar mijn beroep en ze was direct enthousiast. Voor haar verjaardag heeft ze iedereen geld gevraagd voor een sessie met mij en na mijn verlof was zij ongeveer de eerste met wie ik een afspraak maakte. Fijn om cadeau te krijgen en fijn om jezelf dit te gunnen.

Nina is een goed voorbeeld van mijn ideale klant: op een gegeven moment ben je op een punt dat je bent wie je wilt zijn of je zit in een nieuwe levensfase. Maar de kleding in je kast hoort bij de vrouw die je vroeger was. En dit zorgt voor een dagelijks gevoel van "help, ik heb een kast vol, maar ik heb niets om aan te trekken."
Uiteindelijk viel het mee: het zat 'm vooral in het vernieuwen van (en leren over) combinaties, want er hingen al een hoop goede stukken die passen bij Nina 2.0. Verder hebben we een aantal dingen geëlimineerd, een shop-lijstje gemaakt én een paar items herontdekt!
En dit is hoe Nina het ervaren heeft (lief he!) :

Nina, 34, fysiotherapeute
"Nadat ik in twee jaar twee kinderen had gekregen en weer enigszins in vorm was, was het tijd om een middag helemaal aan mezelf te besteden!! Hoe kan dat beter dan met een kledingkastcheck met Yolande? Heel gaaf!!

Ik wil graag een stoere mama zijn en afstand nemen van m'n oude, lieflijke kledingstijl. Als je eens samen met het professionele oog van een styliste door je kledingkast gaat, zie je pas hoeveel er wel mogelijk is met die kast vol kleding, maar niets erin om aan te doen!
Wel dus!!
Ik kreeg er ontzettend veel energie van, voelde me weer vrouw en was verbaasd over wat ik allemaal heb, door het net even anders te combineren!!
Mijn lijstje must-haves was kort, maar interessant en voor de specifieke dingen kreeg ik achteraf samen met het stijlpaspoort meteen handige ( en vooral goed betaalbare) links!

Met Yolande vind je zeker de mooiste versie van jezelf!!!!!  Ik zeg doen! Het is het driedubbel waard!!
Lieve Yolande, super bedankt, je doet fantastisch werk!!"

[red_list_posts post_type="post" taxonomy="category" term_name="review" view_type="red-list-view" number_columns="2" number_posts="15" orderby="date" order="DESC" pagination="none" gutter="no-gutter" thumb_title_pos="title-over" massonry="" ] [/red_list_posts]

Laat een reactie achter