Review Kledingkast-Check Dolly

"Yolande, bedankt! Ik kijk nu weer met een frisse blik naar mode en kleding.”

Wat was het gezellig bij Dolly toen ik bij haar de kledingkast-check deed! Ik heb haar uitgelegd hoe met Hollansche Heupen om te gaan, alternatieven voor katoen geboden en kleur- & combineeradvies gegeven.

Om mijn advies wat beter te onderbouwen heb ik haar wat kleurpaletten, op basis van haar lievelingskleuren, gemaild. Een deel daarvan zie je hierboven en haar mooie review zie je hieronder!

Dolly,  62, gepensioneerd
“Op een dinsdag in september heb ik Yolande ontvangen in mijn huis en in mijn kledingkast. Het is een gezellige en informatieve middag geworden. Het bleek dat mijn garderobe  redelijk goed bij me paste. Yolande heeft goede tips en adviezen gegeven qua kleur, pasvorm en materialen. Zij heeft veel verstand van kleding en weet dat op een rustige en positieve manier over te brengen. Na een paar dagen kreeg ik een zeer uitgebreid verslag toegezonden. Yolande, bedankt! Ik kijk nu weer met een frisse blik naar mode en kleding.”