Review Kledingkast-check & Online Shoppinglist voor Elsbeth

"Waar ik eerst liep te tobben over m’n kleurkeuze en stijl, weet ik nu wat me staat en welke mogelijkheden er zijn."

In december was ik bij Elsbeth op bezoek. Net verhuisd, dus alle kleding lag verspreid over dozen en stapeltjes op tafel, want de kast was nog niet in elkaar gezet. Lekker overzichtelijk dus. We hebben alles doorgenomen en veel nieuwe combi's gemaakt. Elsbeth koopt goede items in steeds dezelfde, voor haar geschikte kleuren: rood, zwart en grijs. Het voordeel van dezelfde kleuren kopen is dat je eindeloos kunt blijven variëren, zeker als je daarbij gebruik maakt van accessoires. Hierboven voorbeelden van de nieuwe combinaties die ik voor maakte. Je ziet vooral het gemêleerde bikerjasje: Elsbeth vond 'm gaaf, maar lastig en is nu helemaal overtuigd van de vele mogelijkheden! Hieronder haar mooie review!

Elsbeth, 26, Secretaresse
“Via Twitter kwam er een berichtje voorbij van iemand die laaiend enthousiast was over Yolande vanwege haar geweldige kledingadvies. Nieuwsgierig geworden stuurde ik Yolande een berichtje om eens te informeren hoe het dan zat. Al snel had ik haar aan de telefoon en kon ze me alle informatie geven die ik graag wilde hebben.
Nu na het advies kan ik niet anders dan een volmondig ja zeggen op die ene tweet. Waar ik eerst liep te tobben over m’n kleurkeuze en stijl, weet ik nu wat me staat en welke mogelijkheden er zijn. Qua kleuren zat ik aardig goed, maar de combinaties waren saai. Ze heeft veel tips gegeven om te combineren en om eventueel sjaaltjes te gebruiken als opvulling en om op te fleuren. De shoppinglist was eindeloos! En ik had nog wel zo’n hekel aan winkelen, omdat er nooit wat voor mij bij zat.
Nu sta ik elke morgen met een glimlach voor de kast. Ik weet nog steeds niet wat ik aan moet doen, maar nu omdat ik niet kan kiezen tussen al die leuke setjes!”