Review Kledingkast-Check & Stijladvies door Leonie!

"Wat een heerlijk gevoel, een overzichtelijke kledingkast met alleen dingen die ik graag draag!"

Op een avond in januari kreeg ik via mijn website een berichtje van Pascal, dat hij mij heel graag eens aan zijn vrouw cadeau zou willen doen! Jaren geleden had ze al eens een kleurenadvies gekregen, maar ze loopt nu te vaak vast in wat ze nou in hemelsnaam weer eens aan zou moeten trekken.
En.. omdat we elkaar al kennen hebben we het mooi gecombineerd met een etentje. Hun kids waren stapel op Lou en de mannen hebben de hele avond bij gekletst!

Stijladvies Kleuradvies Kleuranalyse Herfst Zomer Winter Lente
Het voordeel van een kleurenanalyse is dat je voor de rest van je leven houvast hebt wat betreft de kleuren die je het beste kunt aantrekken. Zo bleek uit Leonie's kast ook al dat ze nog steeds precies de juiste kleding voor zichzelf uit weet te zoeken. Tel daarbij op dat ze, zonder zich daarvan bewust te zijn, behoorlijk stijlvast blijkt te zijn en je hebt al gauw een kast vol keuzes! Ik heb haar laten zien wat er allemaal mogelijk is en uitgelegd hoe ze in het vervolg zelf vernieuwende combinaties kan maken! Daarnaast natuurlijk een figuuradvies (niet steeds die shirts over de billen trekken!) en na een paar weken kreeg ik een sms dat het onwaarschijnlijke geschiedde: ze kocht een prachtige, skinny spijkerbroek!

Deze foto's zijn niet super van kwaliteit, maar laten wel een hoop combi's met steeds dezelfde kledingstukken zien:

 

Deze mooie review van het stijladvies heb ik al een tijdje in mijn inbox en ik kan niet wachten 'm eindelijk te delen!

Leonie, 38 arts:

"Nu er net weer een nieuw jaar was begonnen wilde ik mijn hoofd graag zo opgeruimd mogelijk krijgen. En wat bleek? Ik was dagelijks energie kwijt aan mijn kledingkast! Kledingstukken genoeg, maar lang niet alles vond ik fijn om te dragen. Voor de veiligheid koos ik altijd ‘vaste’ combinaties, waardoor ik het gevoel had niet zoveel keus te hebben. En kleding die niet versleten was kon ik toch ook niet zomaar wegdoen? Stel je voor dat het nog eens van pas zou komen…

Eén van mijn vragen aan Yolande was dan ook om te adviseren over wat weg kan en welke combinaties er eventueel nog meer mogelijk zijn.

Ik vond het superhandig dat ze letterlijk bij mijn kast stond, zo was t voor mij goed te onthouden en te begrijpen. Ik stond er versteld van hoeveel meer coole combinaties te maken waren van kleding die ik toch al had! En 't mooie is dat ze er foto’s van heeft gemaakt die ik na afloop heb gekregen waardoor ik nog steeds weet welke combi’s zo leuk waren.

Verder ben ik ook erg blij dat ik een boel items die ik al heel lang niet droeg, maar zelf niet weg durfde te doen, nu zonder twijfel kon opruimen. Wat een heerlijk gevoel, een overzichtelijke kledingkast met alleen dingen die ik graag draag!

Yolande’s enthousiasme is zeer aanstekelijk en haar adviezen over een kledingkast om van te dromen vind ik erg praktisch. Inmiddels heb ik samen met mijn twee dochters hun kledingkasten op die manier ‘opgeschoond’ en… het resultaat mag er zijn!

Kortom: ik heb er veel aan gehad en het was ook nog eens erg gezellig, dus super bedankt!"

Laat een reactie achter