Review Kledingkast Check & Stijladvies door Sophie

"Yolande ziet combinaties waar ik werkelijk nooit op was gekomen!"

Sophie had me gevonden via Google en was meteen enthousiast (hoera!). Na een telefoontje was het helemaal duidelijk: want hoewel Sophie zich nog voelt als een 26-jarige, wil ze er niet zo uit zien. Maar hoe kleedt je je dan naar je leeftijd zonder er als een moeke uit te zien? Daarnaast wilde ze graag weer een kledingkast die alleen nog maar vol ligt met goede stukken zodat ze 's ochtends snel -en met plezier- een fijne outfit uit kan kiezen.

Duidelijk verhaal dus ik ging op een zonnige middag bij haar op bezoek voor een Kledingkast Check. Wát een leuke vrouw! Superpositief en ik heb een prachtig woord van haar overgenomen: "gelukskilo's" Fantastisch. We bleken een hoop dezelfde interesses te hebben en ik kon wel de hele middag met haar blijven kletsen. Dat is natuurlijk niet gebeurd, want er was werk aan de winkel! We hebben een capsule-collectie (een paar tops, bottoms,  vesten, jasjes en schoenen die onderling allemaal gecombineerd kunnen worden. Goed voor zo'n 100 combi's dus!) samen gesteld en van daaruit weer verder gevarieerd.

Geinig detail, de knalrode pumps met een bandje waar Sophie al bijna afscheid van had genomen, bleken bijna overal bij te passen en zijn nu dus getransformeerd naar nieuwe lievelings!

Sophie, 55, orthopedagoog:
"Yolande ziet combinaties waar ik werkelijk nooit op was gekomen!
Ze gaat als een frisse wind door mijn kledingkast en maakt veel nieuwe varianten met de kleding die ik al heb.
Met nog drie extra items om erbij te kopen, vooral broeken, kan ik nu weer eindeloos verder combineren.
Heel duurzaam dus, want shoppen hoef ik voorlopig niet. Ze is eerlijk over wat weg kan en enthousiast over items die ik al heb. Ze legt uit waarom iets bij mij past en waar ik op moet letten. Handige tips!!

Yolande let niet op de klok en vindt het uitzoeken van mijn kleding net zo leuk als ikzelf! Een heerlijke en leerzame middag. Het stijlpaspoort daarna geeft nog even alle tips op een rij en doet aanbevelingen waarop ik kan letten bij mijn kledingkeuze.

Een aanrader!"

Laat een reactie achter