Review Stijladvies & Kledingkast-Check door Frouke

"Wat ik zo goed vind aan Yolande is dat ze me in mijn eigen stijl heeft laten zien wat er allemaal mogelijk is. Ik ben nog elke dag blij met mijn schone kledingkast en met de adviezen kan ik ook echt vooruit."

Oooooh, how I love it wanneer een man mij - in de vorm van een kledingkast-check - cadeau doet aan zijn vrouw! Dan snapt hij dat het gevoel een kast vol kleding te hebben, maar niets om aan te trekken, écht ergens vandaan komt! Als je kleding lastig vindt is het ontzettend fijn als iemand je er eens écht goed bij helpt. Zodat je er meer uit haalt en elke dag stralend en zelfverzekerd voor de dag komt in een inspirerende outfit die je in slechts een paar seconde uit de kast getrokken hebt!

Well done, mannen. Dit is de review van een gelukkige echtgenote en ik ben zo blij dat de dag zo ontzettend geslaagd was! To be continued!

Frouke, 40, procesmanager: 

"Op mijn veertigste verjaardag, werd ik door mijn man verrast met een kledingkast-check en stijladvies van Yolande. Hij zag mij al jaren iedere dag het gevecht voor mijn overvolle kledingkast aangaan en wilde mij daar nu mee helpen. Hoewel de meningen van dit cadeau uiteen liepen ("Vindt hij jou er dan niet leuk genoeg uitzien?") was ik meteen super blij! Eindelijk iemand die mij écht kan helpen in plaats van wat losse goedbedoelde adviezen in diverse winkels.

Met hoge verwachtingen, keek ik uit naar de dag dat Yolande zou komen. Ik was benieuwd wat ze van mijn bonte en ouderwetse kleding verzameling zou vinden en vooral of ze er nog iets van zou kunnen maken.... De weken voorafgaand aan onze afspraak kon ik de drang om alvast te beginnen met weggooien maar net onderdrukken!

Op de dag zelf, begonnen we met het uitzoeken van mijn schoenen. Voor Yolande ook een unieke ervaring om dat als startpunt te nemen maar ik heb nu eenmaal een schoenentic en bouw daar zelf ook vaak mijn kleding omheen. Ik heb bij elkaar zeker zeven paar schoenen vaarwel gezegd die eerste paar uur want, zoals Yolande zegt: "Als je er niet blij van wordt, staan ze in je kast, kosten ze iedere dag energie, maar leveren ze niets op want je draagt ze toch niet!"

Met deze maatstaf zijn we ook mijn kleding doorgelopen, eerst de broeken, vervolgens de jasjes en uiteindelijk de blouses en shirtjes. En Yolande bleef maar combineren en uitleggen wat ze deed en waarom. In alles stond - heel knap - mijn stijl en mening voorop maar wist ze mij toch met kleine dingen tips te geven en uit te dagen om kledingstukken net iets anders (spannender) te combineren! Door bijvoorbeeld in stijlen te combineren (sneakers met een net jasje), een shawl net even anders te dragen of een mouw of broekspijp om te slaan, kan je een wereld van verschil maken!

Het resultaat aan het einde van de dag was drie vuilniszakken kleding, een heerlijk lege overzichtelijke kledingkast en tips om met deze stukken verschillende combinaties te maken. Als naslagwerk ontving ik enkele dagen later nog eens het stijlpaspoort en de foto's van de diverse mogelijke combinaties. Ongelofelijk dat dit allemaal mogelijk was, zelfs met mijn - toch wel ietwat verouderde - kledingkast!

Ik ben nog elke dag blij met mijn schone kledingkast en met de adviezen kan ik ook echt vooruit. Wat ik zo goed vind aan Yolande is dat ze me in mijn eigen stijl heeft laten zien wat er allemaal mogelijk is. Ik combineer nu veel meer en heb Yolande nog steeds achter de hand want door het sturen van een Selfie, heb je zo weer een tip of compliment te pakken!

Bas en Yolande, dank voor dit geweldige cadeau waar ik nog iedere dag van geniet! En nu de winter nadert, merk ik dat ik toch wel echt wat stukken mis dus binnenkort maar een afspraak maken om te shoppen!"

Laat een reactie achter