Review Kledingkastcheck bij Jeske

"Die kledingkastcheck was echt zo'n leuke middag. Ik werd alsmaar enthousiaster over nog een combi, en nog één, en nog één!"

Via Suzan kwam Jeske bij mij terecht: op zoek naar hulp bij het heruitvinden van haar stijl. Make me happy, wat een leuke opdracht!

Jeske bleek veel goede items in de kast te hebben, veel jurkjes en een aantal goede basics en accessoires (sjaals! sieraden! panty's met een dessin!) waar we eindeloos veel kanten mee op konden, met name met de bijzondere ketting met gouden ringen! Deze had ze nog nauwelijks gedragen, maar bleek een perfecte aanvulling of zelfs upgrade op een flink aantal outfits!
Hierboven een selectie van de combi's die we maakten. Op de gaafste foto's is Jeske herkenbaar in beeld, dus die heb ik achterwege gelaten. Wel een beetje de privacy respecteren hiero.
Hieronder de mooie review van Jeske!

Jeske, 41, Commissioning / Coordinating Editor Lifestyle titles  bij Unieboek  Het Spectrum BV
"Time for a change.
Nieuwe fase in mijn leven en zo ook toe aan andere look voor mezelf. Of eigenlijk echt niet zo rigoureus, maar ik had wel behoefte om een duidelijkere stijl te hebben, die bij mij past, en waar ik me goed in voel. Want het is zo merkbaar: trek iets aan dat je goed staat en je voelt je er ook beter door.
Door vooraf op Pinterest en door plaatjes te scheuren uit bladen kon ik Yolande een idee geven van wat me aanspreekt. En gelukkig kon ze zich dat helemaal voorstellen en meteen allerlei combi's met mijn bestaande garderobe maken. Die kledingkastcheck was echt zo'n leuke middag. Ik werd alsmaar enthousiaster over nog een combi, en nog één, en nog één!

  • Erg blij met: de uitleg waarom iets me goed staat, wat goed te combineren is. Nu kan ik het ook zelf beredeneren voor de toekomst
  • Helemaal goed: de vele foto's van alle sets. Ter inspiratie aan de binnenkant van m'n kast
  • Heel handig: lijstje met wat ontbreekt, (online)winkels waar ik goed terecht kan, en plaatjes voor m'n pinboard om m'n look compleet te krijgen
  • Denk aan: een pinboard, of plakboek om ideeën (voor- en achteraf) te verzamelen, bekende personen die je als voorbeeld/inspiratie kunt nemen

Coco Chanel inspireerde me, zette me aan tot actie: "Dress shabbily and people remember the dress, dress impeccably and people remember the woman."
Yolande Avé hielp me om mijn 'impeccable' stijl te vinden."