Review All Inclusive Kledingkast-Check & Personal Shoppen door Noortje

 "Yolande stelt je goede vragen om erachter te komen wie je bent, wat je wilt uitstralen en waar je shopuitdaging ligt."

Verrassing

Te gek! Met m'n schoonzus was ik al eens op pad geweest voor personal shoppen en dat was al heel bijzonder, maar nu mocht ik ook nog met haar vriendin op pad! We startten de dag met een snelle blik in haar kast. Hier had ze al flink geruimd en toch vlogen er nog wat items uit, waar ze -als ze echt eerlijk was- toch ook niet superblij van werd. Gelukkig ontdekten we meteen ook toffe nieuwe combinaties die ze nog nooit eerder gezien had! 

Snoepjes

Snel een boterham erin en op naar de stad! Meestal heb ik een top 3 van winkels voorbereid waarvan ik verwacht dat we de "bulk" in winkel 1 vinden. Maar bij Noortje kon ik wel 12 winkels bedenken waar we toffe dingen zouden vinden voor haar. Anders dan mijn normale aanpak dus, maar het sloot perfect aan bij haar behoefte: toffe items, die anders dan anders zijn en waar je wel een complete garderobe mee kunt bouwen. Dus dat betekent minder altijd-goed-prachtige-bascis, maar overal de snoepjes uit de collecties plukken! En dat lukte! Inclusief jumpsuit, geprinte broek, rode trui en gouden blazer.

Wéér een garderobe om jaloers op te worden!

Stijladvies Kledingadvies Kleuradvies Utrecht Personal Shoppen KledingkastCheck GarderobeCheck

 

Noortje, 32, vestigingsdirecteur van een non-profit organisatie:

"Op zich was ik niet ontevreden over de inhoud van mijn kledingkast. Maar… mijn kleding was weinig uitgesproken en ik miste bijzondere items en een rode draad. En wat is het dan fijn om Yolande te kennen!

 

Confrontaties

Op voorhand leek de dag me vooral leuk en gezellig. De kledingkastcheck bleek echter erg confronterend. Yolande stelt je goede vragen om erachter te komen wie je bent, wat je wilt uitstralen en waar je shopuitdaging ligt. ‘Wat vind je van dit kledingstuk? Waarom heb je dit gekocht? Wat zegt dit item over jou?’ Ze kwamen allemaal voorbij.
En hoewel ik mijn kledingkast op voorhand al flink had uitgemest, gingen er na afloop alsnog een aantal items naar de kledinginzameling. Daarnaast maakte Yolande in sneltreinvaart verrassende combinaties van je eigen kledingstukken, waarbij je je naderhand afvraagt waarom je die zelf niet eerder gezien hebt. Dit maakt dat je de combinaties ook daadwerkelijk gaat dragen en ook leert hoe je daarna zelf het beste kunt combineren.

 

Een goed begin is het halve werk

Voor de vooraf ingevulde intake werd uitgebreid de tijd genomen. Op een prettige en open manier wordt snel tot de kern gekomen. Door deze grondige kennismaking stel je je onbewust tijdens de volgende fase –het daadwerkelijke shoppen- heel eerlijk en open op. Met als gevolg dat ik diverse gave items heb gekocht, waardoor ik mijn basisoutfits in een handomdraai tot een bijzonder outfit kan omtoveren. Zo fijn!

 

Yolande is enthousiast, professioneel, eerlijk, doelgericht en een held in combineren! Ook voelt ze haarfijn aan welke items voor jou goed zouden kunnen werken en heeft ze lef om ook combinaties buiten de gebaande paden bij je uit te proberen. Dit alles om jou te laten ervaren hoe combineren en shoppen werkt. Ik kan haar dan ook echt aanraden.    

 

Complimentjes in the pocket!

PS: Gelukkig had ik de dag na mijn personal shoppen -dag met Yolande een feestje, waar ik mijn nieuwe combi direct kon aantrekken. Zelden heb ik zoveel complimenten over mijn outfit gehad. En dat terwijl ik 90% van het outfit al in eigen bezit had!"

 

 

5 reacties

 1. Eva op april 12, 2017 om 11:14 am

  Altijd leuk om een blog van je te lezen!

  • Yolande Avé op april 12, 2017 om 9:38 pm

   Dankjewel Eva!!

 2. Eva op april 12, 2017 om 11:15 am

  Dat is een volle kledingkast!

 3. Marieke op april 24, 2017 om 9:32 am

  Zo kom je altijd weer leuke kledingstukken tegen!

  • Yolande Avé op september 21, 2017 om 1:11 pm

   Leuk he!!

Laat een reactie achter