Review Stijladvies & Personal Shopping in Utrecht door Marloes!

"Ik ben een van de ‘gelukkigerds’ die met Yolande is wezen shoppen en wat een inzichten en zelfvertrouwen heeft zij mij met dat ene dagje shoppen gegeven!"

Wauwie, wat een prachtige review heb ik weer mogen ontvangen! Deze keer van Marloes, die ik ooit tijdens bootcamp (blauwe maandag yes indeed) ontmoet heb en sindsdien zijn we elkaar online gaan volgen, ik vond haar meteen een toffe griet!

 

Ik was dus heel blij verrast toen ze me op een dag mailde met de vraag of we een afspraak konden maken! En hoe te gek dat ze mij van haar vriend cadeau kreeg, ook nog!

Het was echt ontzettend leuk om haar weer in het echt te zien en de dag was echt supergeslaagd en vol mooie momenten. Zo had ze al een stel witte gympen op 't oog en die pasten echten overal bij en toen we bij Cocon op zoek gingen naar een bruiloft-jurkje trok ik een exemplaar met vogeltjes uit het rek wat Marloes online al gespot had. Bizar! En hij stond haar super, kijk maar bij de foto's!

 

Ha, "superchill" inderdaad, ik weet niet meer hoe we erop kwamen, maar dat woord was de running gag van de dag, maar bij veel outfits heel treffend! Superchill! Wat een toffe dag en wat ben ik blij met weer een blije vrouw, YAY!

 

 

Marloes, 33, commercieel medewerker in de muziekindustrie:
"Ik ben een van de ‘gelukkigerds’ die met Yolande is wezen shoppen en wat een inzichten en zelfvertrouwen heeft zij mij met dat ene dagje shoppen gegeven!

 

Ik heb Yolande leren kennen tijdens bootcamp en daar was mij al snel duidelijk dat ze een positief, vrolijk en open persoonlijkheid is. Hoewel we volgens mij maar 2 of 3 lessen samen gevolgd hebben, werd ze toch snel een facebook-contact en ben ik haar gaan volgen in haar weg naar stijladviseur.

 

Intussen heb ik 2 kindjes gekregen, dus mijn lijf was veranderd, mijn kledingkast nagenoeg leeg en toen mijn lief dan ook aan het begin van 2016 vroeg wat ik voor mijn verjaardag wilde was mijn antwoord: YOLANDE! De afspraak viel midden in mijn strijd tegen de kilo’s, ik was inmiddels 8 kilo kwijt, maar wilde minstens nog eens dat kwijt.
Ik vroeg aan Yolande of we de afspraak dan wel door moesten laten gaan. Yolande gaf mij de keuze, maar wist mij zo enthousiast te overtuigen om de afspraak wel door te laten gaan.

 

25 mei was de dag dat ik op pad mocht met Yolande. Stom genoeg was ik best nog nerveus, want echt, er hing echt niets in mijn kast waar ik echt blij van werd en omdat ik mezelf echt een nitwit op het gebied van kleding vind.
Op het moment dat ik Yolande weer zag was de nervositeit wel weg, nog steeds een heerlijk positief, vrolijk en open mens! We hebben gezellig met een heerlijke bak koffie de intake doorgenomen en gingen toen op pad naar de eerste winkel.

 

Ik kan niet beschrijven hoe heerlijk ik het vond dat ik alleen maar moest afwachten tot Yolande met een flinke stapel kleding bij mij kwam en niet zelf al die rekken door moest, hier kan ik wel aan wennen! En wauw! Wat heeft ze goed ingeschat wat bij mij past! Alles stond leuk, was met elkaar te combineren en gaf me al een flinke boost zelfvertrouwen. Kledingstukken die ik voorheen bij voorbaat liet hangen, want ‘past niet bij mij’, die liet ze mij aantrekken en vertelde ook duidelijk WAAROM dit zo goed bij me past. Het werd een ‘kill your darlings’, want hoe leuk ik beide jasjes ook vond, dit was pas de eerste winkel!

 

Omdat Yolande bij bijna elke outfit zei: “En dit is ook super te combineren met witte gympen”, zijn we ook maar even snel die Adidasjes gaan scoren.

 

In de intake had ik ook geschreven dat ik op zoek was naar outfits voor een bruiloft in Toscane, met een link naar een jurkje dat ik fantastisch vond. Ik twijfelde alleen of het jurkje mij wel zou staan. Bij Cocon in Utrecht gingen we op jurken-jacht. Yolande liet mij weten dat de link naar het jurkje niet werkte, dus ik wilde het jurkje opzoeken op mijn telefoon. Op dat moment draai ik me om en Yolande zegt: “Deze is wel gaaf!” en ja hoor, dat was het jurkje van de link. Hiermee liet Yolande mij zo duidelijk zien dat ze helemaal doorheeft wat jij leuk vindt.
De tijd vloog voorbij, het geld uit mijn portemonnee, en ikzelf zat op een wolk.

 

Alle tips van Yolande zijn gewoon spot-on. “Word je er blij van?”, “Je wilt toch gewoon elke dag de beste versie van jezelf zijn?”, “DOE GEEN CONCESSIES!”. Waar ik voorheen dus kleren kocht omdat ik toch wat aan moest trekken wil ik nu gewoon die beste versie naar voren halen. En hoewel ik het best wel eng vind om zonder Yolande te shoppen voor kleren, ik blijf haar woorden in mijn hoofd herhalen.

 

En de darlings die ik gekilld heb zijn tijdens de sale ook gewoon mijn kast ingevlogen!

 

Lieve Yolande, je hebt geen idee wat voor een boost aan zelfvertrouwen je mij hebt gegeven! Als ik ook maar even aan mijzelf twijfel dan hoef ik maar het stijlpaspoort door te lezen voor die boost. Ontzettend bedankt voor die ‘superchille’ dag."

 

BewarenBewaren

1 reactie

  1. Marloes op augustus 11, 2016 om 9:59 am

    <3 Yay! Wat een lieve inleiding. Je bent echt te gek!

Laat een reactie achter