Review Personal Shopping met Anna


Share this :   | | | | |
Review Personal Shopping met Anna

"Yolande leerde me hoe ik m'n onzekerheden weg kon werken en m'n positieve kanten naar voren kan laten komen."

 

Tijdens mijn zwangerschapsverlof kreeg ik een shop-opdracht I couldn't refuse, want: ik heb het allerleukste werk! Ik vond het wel even spannend om uit de baby-bubbel te stappen(kon ik het nog wel?) en heb me extra goed voorbereid.
Anna wilde inzicht in haar kledingstijl, had wat body-issues en had een hoop nieuw items nodig, maar wist niet zo goed wat. Ze stuurde me leuke selfies, waardoor ik snel haar stijl kon vaststellen: festival meets denim meets vintage. Heel inspirerend! Had meteen een paar shops bovenaan m'n lijstje waarvan ik zeker wist dat we er zouden slagen. En hoe!
Na stijladvies bij mij op kantoor gingen we los in 3 shops, bij Zara, Monki en Costes. We vonden een aantal goede basisstukken zoals een grijze maxi-rok en een gestreepte blazer en die hebben we aangevuld met uitgesproken items zoals een all over geprint high waist shortje. Anna leent graag kleding van haar moeder, maar ik weet zeker dat het nu ook andersom gebeurt!

Anna, 17, VWO-studente
"Afgelopen zomer werd ik 17 jaar en had ik van mijn ouders stijladvies en een middagje shoppen met Yolande gekregen. Ik wist niet meer zo goed wat ik aan moest trekken en vond vooral alles saai. Ook had ik een heleboel dingen die ik totaal niet goed kon combineren.

Voordat we hadden afgesproken kreeg ik eerst een waslijst aan vragen gestuurd die ik moest beantwoorden. Het waren uiteenlopende vragen die ik moeilijk vond te beantwoorden.  Ze gingen namelijk allemaal over jezelf, hoe je jezelf ziet, wat je stijl is, wat zijn je onzekerheden, enz. Toen de dag eenmaal was aangekomen zag ik het nut van deze vragen.
Yolande leerde me die middag hoe ik die onzekerheden weg kon werken en m'n positieve kanten naar voren kan laten komen. Ook liet ze me zien dat ik wel degelijk een eigen stijl had en ook had ze een superleuk lookbook op Pinterest gemaakt over hoe ik alles kon combineren en wat ik vooral wél moest dragen.
Zelf had ik ook nog een paar kleding stukken meegenomen waar ik advies over kreeg hoe ik die het beste kon dragen en combineren.

Uiteindelijk kwam het leukste deel van de middag, winkelen! We zijn de stad in gefietst en Yolande had al wat sites van winkels laten zien waar we het beste heen konden gaan. Na ongeveer 3 à 4 uur alles te hebben gepast ben ik naar huis gegaan met 8 nieuwe prachtige kledingstukken. En kon ik genoeg combinaties maken voor de hele zomer!

Nu alweer een paar maanden verder, kan ik helaas niet meer mijn ‘nieuwe’ zomerkleren aan en is het tijd voor herfstkleding. Door de adviezen van Yolande weet ik nu wat ik moet kopen, waar ik het moet kopen en hoe ik het beste kan combineren."

[red_list_posts post_type="post" taxonomy="category" term_name="review" view_type="red-list-view" number_columns="2" number_posts="10" orderby="date" order="DESC" pagination="none" gutter="no-gutter" thumb_title_pos="title-over" massonry="" ] [/red_list_posts]

 

Leave a reply