Review Selfie Strippenkaart door Fantastic Mom Martine

"Al was ik erover gestruikeld en met m’n neus in gevallen dan had ik dat nog niet zelf bedacht."

Supergaaf! Tijdens Flavourites Live in een flits aan de praat geraakt met Fantastic Moms-Martine waarbij meteen heel veel zin ontstond om samen te werken. We dronken er (meer dan) een wijntje op en zo was de eerste winactie een feit.
Maar eerst moest de Selfie Strippenkaart natuurlijk zelf uitgeprobeerd worden. Logisch!  
Dus binnen een dag werd ik overladen met foto's en gaf ik zo uitgebreid mogelijk antwoord! Superleuk! En nog leuker: het stuk wat Martine erover schreef op hun site!

 

 "Wat zijn er toch veel leuke mensen! Zo liep ik op Flavourites Live styliste Yolande Avé tegen het hippe lijf ;). Een toffe, stoere chick met wie het klikte en dus was een borrel date snel gemaakt. Van te voren checkte ik natuurlijk even haar site en dat zag er goed uit! Helder advies, toffe diensten en informatieve blogs om het helemaal af te maken.

Een specifieke dienst die ze aanbood intrigeerde me, namelijk de Selfie Strippen Kaart en ik besloot haar tijdens onze date eens even aan de tand te voelen want het klonk leuk maar hoe werkt nu precies een Selfie Strippen Kaart?

Eigenlijk is het heel simpel. Voor € 25,- koop je een Selfie Strippen Kaart waarmee je Yolande tien keer via de Whatsapp om advies kunt vragen. Dat moet je niet ingewikkelder maken dan het is. Je appt een selfie met je vraag of stuurt een foto van het desbetreffende kledingstuk en to the rescue komt Yolande met een antwoord op jouw stijlvraag.

En werkt dat……..???? Goede vraag en daarom hebben wij de Selfie Strippen Kaart getest! Ik besloot er gelijk goed voor te gaan en jaste mijn halve strippenkaart er in één keer doorheen. Ik stuurde foto’s van twee rokjes die ik te gek vind maar nooit draag omdat ik niet weet hoe, een foto van de winter laarzen die ik vorig jaar kocht en die staan te verstoffen in een hoekje en de comfi sweaters die ik maar blijf kopen en alleen draag ‘s avonds op de bank. Kom maar op Yolande……

Als eerste Yolande is snel! Je hebt echt binnen no time reactie en waar ik eigenlijk een paar zinnen verwachtte waren haar adviezen enorm uitgebreid. En I liked them! Zo moest ik erg lachen om haar nuchtere advies ‘trek die sweater eens bij dat rokje aan’, maar damn… het zag er nog tof uit ook! Al was ik erover gestruikeld en met m’n neus in gevallen dan had ik dat nog niet zelf bedacht. Enige ‘nadeel’ wat ik kan bedenken is dat ik nu gelijk een dringende wishlist heb die geshopt moet worden ( voor zover je dat een nadeel kunt noemen natuurlijk).

Conclusie, iedereen moet een Selfie Strippen Kaart!"

En het mooie: tot 21 december 12:00 maak je kans om er eentje te winnen!
Kijk hier, leave a comment en wie weet!

Laat een reactie achter