Review Stijladvies door Evelyn!

 "Durf, zolang de kleding maar nooit afleidt van wie jij bent en wat je te vertellen hebt."

De bijdehante Evelyn stuurde me via Facebook een berichtje: of ik niet een stijladvies zou willen ruilen voor professionele foto's?
Maar natuurlijk! Briljant idee, want ik kon wel wat mooie foto's gebruiken! Datum geprikt, hele dag voor uit getrokken en half maart was het zo ver.
's Ochtends eerst een koppie thee, daarna heb ik alle vragen uit de intake met Evelyn doorgelopen en wat nieuwe setjes gemaakt. We aten een broodje en omdat het zulk mooi weer was stelde Evelyn voor om buiten op het strand te fotograferen. Supergaaf! De hele dag verliep zo ultrasoepel dat we nog tijd over hadden om even te shoppen samen. Wát een leuke dag was het en wát is Evelyn een bijzondere, coole chick! Blij je te hebben mogen leren kennen!

Op de foto's zie je kledingstukken die Eef lastig vond om te combineren en die onderling al perfect bleken te matchen.
Kun je nagaan wat voor coole combi's ze nog meer kan maken met de rest van haar kleding! 

Evelyn, 29 , fotografe:
"Advies van een kledingstylist stond al een tijdje op mijn wensenlijst. Nu ik eind twintig ben, merk ik dat ik mezelf wat professioneler en volwassener wil kleden. Maar wat voor kleding past nu bij mij? Met deze vraag kwam ik terecht bij Yolande. Al in ons mailcontact, voelde ik dat er een klik was. Het enthousiasme van Yolande en de drive om je te helpen straalde van haar berichtjes af!

Die klik en het enthousiasme van Yolande mocht ik ook "in real life" ervaren, ik voelde me gelijk erg op mijn gemak bij haar! Samen bekeken we mijn kledingstukken en Yolande maakte verassende nieuwe combinaties met deze items.

Vóór het stijladvies van Yolande  kocht ik al regelmatig kledingstukken met een creatieve twist, net even anders dan anders. Zodra het in mijn kast hing, sloeg de twijfel toe. Is dit niet raar? Wat zouden mensen ervan denken? Yolande gaf me de bevestiging dat deze stijl helemaal past bij mij en ze gaf me de moed om deze kleding lekker te dragen. "Durf, zolang de kleding maar nooit afleidt van wie jij bent en wat je te vertellen hebt."

De nieuwe combi's die Yolande maakte met mijn kledingitems, was ik aan het einde van de middag natuurlijk al lang weer vergeten. Gelukkig maakt Yolande veel foto's. Ook kreeg ik een paar dagen na het advies een stijlpaspoort toegestuurd waarin alles wat we hebben besproken nog eens uitgebreid is beschreven. Superhandig! Daarnaast krijg ik ook nog eens een levenslang Selfie-WhatsApp-Outfit-Check-Abonnement! Over nazorg gesproken, dat is toch geweldig?!

Yolande, super bedankt voor je stijladvies!"

Laat een reactie achter