Review Stijladvies Lotte & Floor

 "Door het maken van een moodboard denk je een beetje ‘out of the box’, dus als je klaar bent zit je weer vol inspiratie!"

Floor en Lotte werden 18 en 16 en kregen van hun familie een dagje Utrecht + een stijladvies bij mij cadeau! Samen hebben we voor de spiegel gestaan, ga ik kleuradvies en heb ik alle vragen beantwoord. Daarna zijn we moodboards gaan maken en zijn de zussen helemaal geïnspireerd de stad in gegaan!
Het maken van een moodboard helpt enorm om inzicht te krijgen in je smaak en stijl en vaak ontdek je ook ineens een interessant patroon in je keuzes!

Floor, 18, 5 Havo
Personal Styliste!
Voor mijn verjaardag kreeg ik een dagje Utrecht samen met mijn zusje. Voordat we de stad in gingen, kregen we eerst kleding advies van Yolande! Om half 10 begonnen we met een kopje thee en een stukje taart om elkaar wat beter te leren kennen. Daarna kregen we volop advies over kleur, kleding, uitstraling en handige tips en tricks. Super leerzaam en heel erg leuk om te ontdekken wat je goed zal staan en wat niet. We hebben een hoop geleerd, zo heb ik een gele ondertoon dus mijn advies is om kleding te zoeken waarvan de kleuren zijn opgebouwd uit geel. Nadat wij Yolande onder vuur hadden gezet met al onze vragen en zij uitgebreid antwoord had gegeven, zijn we een moodboard gaan maken. Ik had dat nog nooit gedaan maar ik vond het heel leuk om te doen. Op die manier denk je een beetje ‘out of the box’, dus als je klaar bent zit je weer vol inspiratie. Uiteindelijk kregen we een Stijlpaspoort waar al onze tips in stonden en natuurlijk nog een aantal tricks. Vol goede moed zijn wij de stad in gegaan om te shoppen. Het was heel gaaf om al het advies dat we hadden gekregen toe te passen en het is aardig gelukt! Kortom, het was een super leuke en leerzame dag!”