Review Stijladvies & Personal Shopping met Mary-Jane

"Ik heb heel veel bruikbaar advies gekregen, geleerd hoe ik meer durf kan uitstralen. Een manier ontdekt waarop ik echtgenoot, mama, vriendin en werknemer in één kan zijn!"

In december kreeg ik een mailtje van Hans. Hij schreef:

"Mary-Jane is mijn vrouw en ook de moeder van onze twee kinderen. Die twee kwamen kort na elkaar, erg leuk natuurlijk, maar voor haar zwaar omdat ze fulltime thuis is. Bijkomend nadeel is dat Mary-Jane al heel lang alleen maar in zwangerschaps- en borstvoedingskleding loopt. Maar Jasper is nu van de borstvoeding af en zelf zit ze in de tweede ronde van een sollicitatie! Dat leek mij een heel goed excuus om haar garderobe te vernieuwen en op te frissen. En daar wil ik graag jouw enthousiaste en persoonlijke hulp bij inroepen!"

Zó lief! En zó attent!
We konden snel een afspraak maken en Mary-Jane kwam eerst bij mij thuis. Samen liepen we de intake door en we maakten een moodboard om inzicht te krijgen in haar gewenste stijl. Uit de intake bleek dat ze graag haar buitenkant weer wil laten matchen met de veelzijdige vrouw die ze van binnen is. Haar gewenste uitstraling omschreef ze zo: "Als je me voorbij ziet lopen moet je denken "Jee, wat een leuke vrouw en wat ziet ze er goed uit! " om vervolgens verrast te worden door de kinderschare die volgt!" Mooi verwoord, niet waar?! Je zou het ook kunnen omschrijven als "Ik wil er weer uit zien als mezelf!" Bovendien bleek ook nog dat ze de baan waarvoor ze in de tweede ronde zat, had gekregen! Goed nieuws!
Dus op naar een garderobe, die hoort bij Mary-Jane in al haar prachtige rollen!

Het resultaat? Nieuwe ideeën voor combi's met bestaande kledingstukken, een compleet stijladvies, een nieuwe jurk, een heerlijk vest, een aantal tops en broeken, schoenen die dragen als pantoffeltjes en een shawl die werkelijk overal bij combineert! Later nam ik bij BDressed op de gok nog 2 spijkerbroeken voor Mary-Jane mee en aan de selfies te zien, zitten die als gegoten én passen ze goed bij haar nieuwe garderobe!

 

 

Mary-Jane, 33, Communicatie en PR-medewerker:
"Lieve Yolande,

Wat een plezier heb ik nog twee maanden na mijn aankopen die ik heb gedaan tijdens onze personal shopping trip. Op een broek na, maar dat komt door het kerstdiner, de oliebollen en nu weer de paaseitjes...

Als  moeder van twee hele jongen kinderen heeft de inhoud van mijn kledingkast ongeveer drie jaar stilgestaan. Toen ik na de laatste zwangerschap en de daarbijbehorende  kilo's mijn kast inspecteerde op bruikbare en leuke kleding wist ik het meteen " ik loop een paar seizoenen achter". Nou heb ik nooit veel om kleding gegeven, maar als je regelmatig winkelt kom je al snel thuis met iets eigentijds. Dat was de afgelopen jaren niet gebeurd, baan verloren, twee zwangerschappen, borstvoeding (leuk kleden en borstvoeding is een apart hoofdstuk), geen tijd, geen prioriteit. Maar bovenal het jezelf gewoon niet gunnen, als ik dan iets kocht was het een uitverkoopje van slechte kwaliteit.

's Avonds op de bank mijmerde ik over een personal shopper. Manlief ving dit op en vroeg mij waarom ik dat gewoon niet eens deed. "Nee man, dat ga ik echt niet doen. Eerst die baan, dan die laatste kilo's nog en weet je het is eigenlijk toch niet zo nodig!" Ahum.

Raad eens? Een paar dagen later ontving ik een bon voor een stijladvies en personal shopping middag! Te gek! Ik vulde het intakeformulier in en prikte een datum. Wat was het leuk, gaaf, verfrissend, gezellig, maar bovenal waardevol. Ik heb heel veel bruikbaar advies gekregen, geleerd hoe ik meer durf kan uitstralen. Een manier ontdekt waarop ik echtgenoot, mama, vriendin en werknemer in één kan zijn. Het shoppen had nog uren mogen duren wat mij betreft, maar daar dacht mijn bankrekening anders over. Ik heb zoveel leuke dingen gekocht, ik draag niet anders. Eigenlijk kan 80% van mijn kledingkast weg, ik draag alleen de nieuwe dingen. Maar dat durf ik nog niet, want stel nou dat die ene jurk toch ooit modieus wordt...

Draag ik nu altijd mooie kleding. bega ik nooit meer een miskoop? Natuurlijk wel! Maar ik weet nu wel wat ik wil en wat ik wil uitstralen. Ik koop alleen wat ik nodig heb, ik koop kwaliteit en probeer geen impulsaankopen te doen.... En zo nu dan loop ik nog in mijn ouwe kloffie... Dat voelt ook heerlijk, maar toch is er iets veranderd ;-)"

Laat een reactie achter