Review Workshop met de meiden van het forum!

"Bizar om te zien hoe kleine aanpassingen je hele uitstraling kunnen veranderen."

Help!
Op een zaterdag werd ik gebeld door Wencke. Zij vertelde dat zij op een nogal actief forum zat (ooit gestart voor en door meiden die in de nabije toekomst gingen trouwen en daarna bleef iedereen gezellig hangen) waar regelmatig dezelfde vragen opdoken: "Pffff, ik heb nieuwe kleding nodig, maar waar moet ik gaan shoppen?" "Ik heb allemaal leuke dingen in de kast hangen, maar hoe moet ik die nou combineren?" "Nu ik moeder ben weet ik niet zo goed meer wat mijn stijl eigenlijk is" en ga zo maar door. Daar wilde ze wat aan doen dus ze opperde om eens een workshop te volgen. En zo kwamen ze bij mij uit.

Workshop & Shoppen in Utrecht
Eind oktober was het zover. Uit alle hoeken van het land kwamen ze samen bij O-plek. Sommigen hadden elkaar nog nooit ontmoet en kenden elkaar alleen met de online naam!
Dus afgetrapt met een voorstelrondje met een heerlijke latte of muntthee en daarna gingen we aan de bak met het maken van moodboards!
Daarna gaf ik een stukje theorie over hoe je de beste combinaties kunt maken om vervolgens af te sluiten met het aller- allerleukste: Eén voor één bij mij voor de spiegel voor een persoonlijk stijl- & kledingadvies, aangevuld met feedback van de groep. En dat was zó mooi! Iedereen had het beste met elkaar voor en iedereen begreep elkaars onzekerheden als geen ander. Helemaal geïnspireerd en geboost ging de groep daarna de stad in waar iedereen voor iets moois is geslaagd!

Review
Achteraf kreeg ik een mail van Wencke. En dit is wat ze schreef!

"De ochtend zit nog vers in ons geheugen, we hebben een groepsapp met alle deelnemers waarin we regelmatig commentaar geven op elkaars kleding en tips etc. Het is mooi om te zien dat Anneloes haar zwarte jurkje al 2 keer heeft gedragen en zich daar nu heel lekker in voelt. Daarnaast hebben verschillende dames hun kast al opgeruimd en is er een heuse handel in elkaars kleding ontstaan. Al met al zijn we goed bezig en dit zijn nog wat reacties van de rest van de groep:

- Met een paar kleine aanpassingen zorgt Yolande voor een nieuwe look! Ik pas haar tips nu dagelijks toe als ik een outfit uitzoek.
- Combineren kun je blijkbaar gewoon leren
- Afstappen van je gewoontes is best eng, maar ook erg vernieuwend en verrassend.
- Bizar om te zien hoe kleine aanpassingen je hele uitstraling kunnen veranderen.
- Speedstylen is echt een hele leuke manier om iets over jezelf en je kleding te leren.
- Accessoires kunnen een hoop doen voor je outfit, dat wist ik van te voren helemaal niet!
- Zo simpel kan het zijn.

Het moodboard maken was iets waar een aantal tegenop zagen, maar dat is uiteindelijk ook 100% meegevallen. We vonden het allemaal erg waardevol en een leuke ochtend!"

 

Laat een reactie achter