Review Workshop Stijl & Kleding door Olga

"Ik heb vooral veel gehad aan de combineer, mix en contrast adviezen. En hoe te werk te gaan met shoppen. En ik vind het fijn dat ik die grote hoeveelheid informatie nog even nalezen kan in de e-books :)" 

Wauwie. Ik kreeg me toch een mooie recensie over m'n workshop in de mail! Ik stond met m'n oren te klapperen! ZO tof om te lezen!
 
stijladvies kledingadvies kleuradvies garderobe advies workshop personal shopper shopping shoppen utrecht kleuradvies
 
Olga, dertiger, onderzoeker in het laboratorium voor pathologie:
 
"Om te beginnen: mode/fashion/ stijl is iets wat voor mij niet vanzelfsprekend is of aan komt waaien; ik ben zo'n spijkerbroek met shirt & vest type en blijf eigenlijk altijd in dat kringetje ronddraaien (ook al wil ik eigenlijk wel iets anders). En als ik dan iets anders doe, is het ook radicaal anders (lees jurk, hoge hakken, beetje jaren 50 stijl)
Dus mijn insteek om bij jou een workshop te volgen, was om meer inzicht te krijgen in 'mode' do's en don'ts en uitvinden waar dan de middenweg ligt tussen spijkerbroek en jurk (dus niet uiterst casual of chique, maar een meer casual-chique uitstraling zonder dat ik daarvoor een uur eerder mijn bed uit moet).
 
De locatie (O-café) is perfect gekozen, goed voor trein reizigers en een hele leuke en ontspannen plek om een workshop te volgen (en lekkere koffie/ lunch --> ook heel belangrijk 😉
Wat me opviel was de diversiteit van de mensen die de workshop volgde, van mode-beten zoals ik tot mensen waarvan ik dacht 'ziet er perfect uit'.
Bij het bespreken van de mood-boards, bleek dat juist die combinatie ontzettend leuk werkte omdat iedereen haar kijk op de zaak gaf. Ik vond het leuk om te horen hoe iedereen mode ziet en beleeft en heb stiekem ook best veel van hen geleerd.
 
Ik vond dat de inhoud/ onderwerpen die je behandelde perfect aansloten op mijn verwachtingen. Ik heb vooral veel gehad aan de combineer, mix en contrast adviezen. En hoe te werk te gaan met shoppen. En ik vind het fijn dat ik die grote hoeveelheid informatie nog even nalezen kan in de e-books 🙂
Ik heb trouwens wel diezelfde middag nog met 2 vriendinnen afgesproken en we hebben Utrecht onveilig gemaakt (jurk en rok rijker).
 
Ik heb ook geleerd dat ik eerst moet bedenken wat ik nog mis in mijn kast en dat mijn kast ook nog flink uitgemest moet worden. Ik ben nog in de uitstel modus, maar ik denk dat het me verder helpt als ik er wel aan ga beginnen. 
 
Kortom je hebt me een heel eind in de goede richting geduwd en ik heb nog wel heel wat werk te doen, maar de eerste hindernis is genomen :)"
 
Echt zó gaaf om te lezen!! Wil jij er ook eens bij zijn? Houd dan mijn Workshop-pagina in de gaten of stuur me een mailtje; dan krijg jij als eerste bericht zodra er een nieuwe datum bekend is!

Laat een reactie achter