reviews

laura bakker stijladvies stijlcoach stijlcoaching klant

laura

Het is zooo bijzonder welk effect jouw inzichten, lessen en woorden hebben. Echt onbetaalbaar Yo! En ik heb het gevoel dat dit nog maar het begin is! 💃🏻😀

Schermafbeelding-2022-03-07-om-16.28.45-circle-referent-Yolande-Ave

digna

Yo, die shopdag met jou heeft me twee zo giga belangrijke dingen opgeleverd!
Eén: Door jou ben ik zo anders naar mijn lichaam gaan kijken. Ik dacht heel lang dat ik eerst 10 kilo moest afvallen voordat ik mooi ben en mooie kleding kan dragen. Nu weet ik dat mijn lichaam precies goed is, no matter what en dat ik er fantastisch uitzie in fantastische kleren. Precies passend bij wie ik ben en wat ik wil bereiken.
En twee: in mijn business zorgt dat zelfvertrouwen ervoor dat ik tijdens fotoshoots compleet op mijn gemak ben en door mijn foto's precies de juiste snaar weet te raken bij mijn ideale klant!

ondernemer coach Utrecht review ervaring

lieke

Ik heb lang getwijfeld, maar het is het allemaal zó waard!
Ik heb echt een vóór en ná Yo-kleding tijdperk en ik weet nog zó goed dat ik met tranen in m'n ogen in de winkel stond, omdat ik oprecht zag hoe goed ik er zag in dat nieuwe pak. Ik maak heus nog wel eens een combi, waarvan ik achteraf denk yes, maar...echt 9 van de 10 keer: helemaal heppie de peppie 🥰🥰

maaike-2-e1655476490544

maaike

Alle ruis is nu uit mijn kast, het is superhelder: als ik mijn kast open doe liggen daar alleen maar mooie items die lekker zitten en waar ik echt heel blij mee ben. Voel me meer mezelf en veel energieker. Ik ben de hele dag blij met wat ik aan heb en ik hoef er niet meer over na te denken. Plus, ik heb nu items in mijn kast die ik alleen nooit gekocht zou hebben en het is allemaal veel uitdagender en creatiever. Ik ben echt heel erg blij!

marjolein dubbers stijl kleding stylist

marjolein

Net thuis! Gevoel van abundance all over the place!!! 😀😀💪😎 Ga nu heerlijk uitpakken met glas wijn en vrolijke muziek! Partytime! Ik voel me zo rijk met jou in mijn leven! En met mijn mooie kleren natuurlijk ook. 🤪🤪 Zo blij mee! Dankjewel voor de geweldige dag. Genoten en weer veel geleerd! 💋💋💋

maria schoenmakers zuiver kiezen cursus stijlcoach yolande ave

maria

Zuiver kiezen heeft mijn kledingkast en kijk op kleding en stijl echt compleet getransformeerd.
Kleding is niet meer iets om mijn lichaam te  bedekken, maar iets waarin mijn persoonlijkheid tot uiting komt en waaein ik mijn shinende zelf kan zijn!

Mocht je ooit overwegen Yo in te schakelen, doe het. Alleen al omdat het je duizenden euro's aan miskopen bespaart!

Scherm­afbeelding 2022-12-20 om 15.51.07

nienke

Ik moest vandaag spreken in de Tweede Kamer en ik heb korter dan 1 minuut nagedacht over wat ik aan moest! Je bent geweldig!

Schermafbeelding 2021-12-01 om 22.33.35

kiki

Verder ben ik natuurlijk een wandelend reclamebord. Ik krijg veel complimenten en dan vertel ik uitgebreid hoe geniaal jouw visie is en dat het verdomme nog werkt ook. Echt tof!!!

loni

loni

Ik voel nog steeds het fijne wellness gevoel van de shopdag! Elke keer als ik naar beneden kijk en m'n colorblock trui zie, denk ik "YES! Kleur!" En nu zou ik wel elke week willen shoppen, haha!

Over de 10 meest bijzondere transformaties en klantverhalen nam ik een toffe podcast op: