SCHAAMTELOOS JEZELF ZIJN; IK VIND DAAR WAT VAN

DE ZUIVER KIEZEN PODCAST

🤬HIER BEN IK ZO ONGELOOFLIJK KLAAR MEE🤬

En ja het is tegenstrijdig wat ik ga zeggen.
Want ik ben dus er totaal klaar mee, dat het zo'n missie voor ons vrouwen is om te werken aan jezelf zijn.
En dat is tegenstrijdig want ja, dit is OOK mijn missie.Maar eigenlijk hè.
Eigenlijk.
Is het gewoon een kwestie van doen.

Fck therapien, coaching, alles.
Fck het shiften van alle onderliggende trauma's en limiting beliefs.

🤘🏻FAK IT!

Vrouw! Doe het gewoon! 
Waarom moeten we hier zo grvrdrie hard voor werken?
Om dat te verdienen?
Te kunnen?
Die ruimte in te nemen?
Om ons uit te spreken?
Om te doen wat je wilt?
Om ongerekend fouten te durven maken?
En trouwens, WIE the fck bepaalt trouwens of dat wat jij doet goed of fout is??!!

Maar goed, ik wéét wel, dit is een proces.
Maar toch. Kunnen we dit niet gewoon gaan DOEN nu?

En mind you, over het algemeen, mannen en kleine kids doen dit ook gewoon hè. Wat ze willen. Vinden we allemaal prima.

Een rant dus dit. En dus ook in deze aflevering.
Moet je even luisteren. 
: )


Thanks!

❤️Liefs, Yo
Meer Yo vind je hier: www.yolandeave.nl en hier: www.instagram.com/yolandeave

Heel gaaf als je me laat weten wat je van de aflevering vond en ik zou het mega te gek vinden als je een 5-sterren review achter wil laten in iTunes of op mijn site. Ook kun je me op Spotify een sterretjes-rating geven. Zo wordt mijn podcast beter "gerankt" en kan ik meer vrouwen bereiken en helpen! Dankjewel en veel liefs! 

 PS: Niet blij met je kleding? 
Grote kans dat je tijdens het shoppen op de verkeerde plek zoekt. Er zijn namelijk een miljoen miljard kleren dus ook plenty toffe voor jou! Download de Utrecht Shopping Guide om fantastische winkels te ontdekken: www.yolandeave.nl/utrecht

Laat een reactie achter