Shoppen als een Pro - het geheim. Deel 3! Zo voorkom je miskopen!

Ok! Are you ready voor het grote geheim van miskopen voorkomen?

Check: Je gaat nu alleen nog maar shoppen in je favoriete winkels én met een mentale filter aan. GOOD JOB!

- Ohja, voordat je die winkel in stapt: zorg er even voor dat je een outfit (of kledingstuk) aan hebt, waarin jij je helemaal fantastisch voelt. Dit is meteen je standaard: alles wat je in de winkel tegen komt moet minimaal net zo fantastisch zijn! -

Ok, hoe ga je nu te werk in je favo winkel, met je shop-lijstje bij de hand?

Allereerst: wees niet te kritisch bij het beoordelen op de hanger. Als het je op het eerste gezicht aanspreekt qua kleur, stijl en uitstraling, neem je het mee naar de paskamer.
Hoe het valt en of het je staat is echt heel moeilijk te boordelen op een hangertje, het hangt er maar.. dus er zit niets anders op dan het gewoon aan te trekken!

Dus: met armen vol naar de paskamer en je niks aantrekken van die bordjes met "max 3 stuks", haha!

stoel kleding

Does it spark joy? 🙂

Trek alles aan en ga pas voor de spiegel beoordelen of het wat voor je is. En ik zeg beoordelen, maar ik bedoel vooral: VOELEN! Voel of je er blij van wordt, voel of je hart een sprongetje maakt, voel of je in deze outfit je irritante ex tegen wilt komen, voel dat dit het kledingstuk is waar je altijd al op gewacht hebt.

En voelt het niet zo? Dan trek je het meteen uit. Ga niet beredeneren dat het zo'n lekker koopje is, of dat je het MOET kopen, omdat je anders zaterdag niets hebt om aan te trekken, of dat het echt je favo kleur is (maar verder zit het voor geen meter) of .. of .. of .. Nee, het moet meteen goed voelen! En als het goed voelt garandeer ik je dat je het met je eigen kleding kunt combineren!

Go for it!

Wil je nog meer shop-tips? Over online shoppen of het belang van je schoenen weer aantrekken? Check dan m'n e-book! https://yolandeave.nl/product/shoppen-als-een-pro/

1 reactie

  1. Marsha op augustus 30, 2017 om 11:44 am

    Leuk artikel. Ik heb nog als shop tip om voor goedkope kleding op http://www.kledingkopen.nl te kijken. Ik gebruik deze site voor zoeken naar de beste prijs voor mode online.

Laat een reactie achter