De dag Personal Shopping-dag bied ik in principe niet meer los aan. Dit zijn hele praktische dagen om je garderobe aan te vullen, maar er is te weinig tijd en ruimte om de diepte in te gaan.
Want het gaat nooit alleen over een broek en een shirtje, het gaat juist over wie jij bent, wat jij uit wil stralen en over wie jij wil zijn. Over waarom het je tot nu toe niet zelf lukte en hoe jij dit op dagelijkse basis wél voor elkaar gaat krijgen: binnen no time ’s ochtends een geweldige outfit uit je kast weten te vissen en je daar de hele dag geweldig, mooi en zelfverzekerd voelt. Zodat jij je daar niet druk om hoeft te maken en je bezig kan gaan houden met wat er verder belangrijk is in je dag! 

Te vaak merkte ik dat het na zo’n Personal Shop-dag niet af was en daarom heb ik
 het Wardrobe Management ontwikkeld. 
Denk je dat dat voor jou teveel is en heb je alleen een kickstarter nodig? Dan is Eerste Hulp bij Styling echt de place to be!!
Intake

De personal shopsessie wordt voorafgegaan door een intake. Deze -soms best pittige- schriftelijke vragenlijst gaat over jou, wie je bent, over je uiterlijk en hoe je jezelf ziet, over je stijl en over je verwachtingen.
En daarmee begint het proces van verandering en bewustwording al! Neem er de tijd voor, leg ‘m af en toe even weg en stuur ‘m mij een aantal dagen van tevoren terug, zodat ik mij perfect kan voorbereiden.
Extra leuk is het als je ook nog een moodboard gaat maken om zo nog sneller inzicht te krijgen in je (gewenste) kledingstijl.

Stijladvies + Personal Shopper + Lunch

We spreken af in de stad en beginnen met een kop koffie. We lopen alles uit de intake door en ik zal alvast zoveel mogelijk vragen beantwoorden. Zelf heb je wat kledingstukken bij je waar je vragen over hebt en je draagt een outfit waarin jij je voor honderd procent de allerbeste versie van jezelf voelt.

Van tevoren heb ik al een selectie van zo’n drie winkels gemaakt waarvan ik zeker weet dat ze bij jou en jouw stijl passen en dat we daar gaan vinden wat je nodig hebt om jouw garderobe helemaal compleet te maken. Heel gericht en efficiënt shoppen dus! Ik zal de rekken voor je afstruinen en daarna ga je per soort alles passen en beoordelen. Eerst alle vesten en jasjes, dan de tops, dan de rokken en broeken en daarna nog de (eventuele) jurkjes. Zodra we een final selection bereiken ga ik combinaties maken, zodat je daar alles uit kan halen!

Tijdens het passen nemen we voor de spiegel goed door wat jou het beste staat, wat bij jouw lijf en stijl past, welke kleuren je het beste kunt dragen en ik leg je vooral uit “waarom”. Verder bespreken we de verschillende do’s & don’ts, leer ik hoe je zelf kunt combineren en ik beantwoord al je vragen.
Na de eerste winkel, waar we by far de meeste tijd besteden, nemen we even pauze en neem ik je mee uit lunchen.
We komen even bij, lopen alles nog eens na en stellen vast waar we de laatste items gaan vinden.

Voor Stijladvies en Personal Shoppen reserveer ik de hele dag!

Gratis Selfie-Abonnement + alle E-books!

Na onze afspraak ontvang je natuurlijk de foto’s, maar ook alle E-Books die ik ooit geschreven heb. Hierin lees je alles terug over De Kunst van het Combineren, Alle Trucs om je Figuur op haar mooist uit te laten komen, hoe je zelf die Kledingkast om van te Dromen behoudt en hoe je in de toekomst zelf kunt Shoppen als een Pro. 
Je krijgt ook een levenslang Selfie-Abonnement! Oftewel: als je toch nog een keer vast loopt of graag wilt dat ik even met je outfit meekijk, dan kun je me altijd een selfie appen! Daarnaast is er ook nog de superlevendige online Members Only Club. Je kunt hier al je stijlvragen kwijt, bakken inspiratie opdoen en je wordt via deze Club uitgenodigd voor allerlei exclusieve events! 

 

Lees ervaringen van klanten