SHOPTIP: Duurzaam ondergoed!

 

Even eerlijk! Wie draagt er als pyjama of jogging of als huispak oude en gedegradeerde kleding? Dus dat shirt wat je ooit voor "leuke dingen" kocht, maar inmiddels wijd, gepild en verwassen is? Oude hemdjes die je niet meer draagt, maar te goed om weg te gooien, dus dan maar 's nachts? Of dat ene vest, wat zo fijn is, maar echt volledig uitgelubberd is, zodat jij je er niet meer mee in het openbaar kunt vertonen? Maar draag je die dan wel op de bank? 

 

 
Van mij mag het hoor, maar waarom zou je eigenlijk geen aandacht besteden aan de kleding die je draagt op de momenten dat je helemaal landt, tot rust komt, in de geborgenheid van je huis, je bank, je bed - dus eigenlijk de momenten dat je je het meest comfortabel en fijn wilt voelen?
 
duurzaam ondergoed kopen personal shoppen stalcoach style coach personal shopper utrecht winkelen advies kledingadvies pyjama
 
Waarom draag je dan kleding waar je eigenlijk een beetje van baalt? Want als je er niet mee naar buiten durft omdat het er niet uitziet, dan kun je gerust constateren dat je er niet gelukkig van wordt.
 
Verwen jezelf juist op die momenten dat je (eindelijk) toekomt aan me-time. Draag prachtige, zachte broeken, tricot hemdjes en mooie kimono's. Fijne zachte bh's, boxers en knusse sokken.
 
duurzaam ondergoed kopen personal shoppen stalcoach style coach personal shopper utrecht winkelen advies kledingadvies pyjama
 
Ik heb een mooi merk voor je gevonden: Underprotection - sustainable underwear.
 
Hun doel: duurzaam ondergoed creëren waarin jij je fabulous voelt, chill-outfits die je de hele week wilt dragen en badmode (wat een suf woord eigenlijk!) waardoor jij droomt over vakantie en zomer.
 
Prachtig pluspunt: eerlijk geproduceerd en het bedrijf is in bezit van de nodige certificaten wat betreft de stoffen. Hun missie is jou te laten zien dat fair fashion, gemaakt van duurzame stoffen  helemaal niet suf of geitenwollen-sok hoeft te zijn, maar dat mode & duurzaamheid juist heel goed gecombineerd kunnen worden! 
 
Ohja: online te koop (check ook de babykleding én de voedingsbeha's!) en ook bij het nieuwe warenhuis Hudson's Bay. Happy shopping!
 
 
 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Laat een reactie achter