Shoptip!! Want nieuwe schoenen passen altijd ; )

YES! Sale is finally over – nouja, zo goed als in elk geval, dus we kunnen weer nieuwe collectie gaan shoppen!! Alleen… het is een beetje min 30, dus laten we even nog niet focussen op al die leuke korte-mouwen-dingen, maar gewoon op schoenen. Want die kunnen AL-TIJD.

 

Ik heb namelijk een nieuw merk gespot!! Eerst al in mijn favoriete schoenen-shop Van Arendonk, maar 2 dagen later bladerde ik door de Linda en bleef ik toevallig (toevallig?!) bij hetzelfde paar hangen! Namelijk deze coole boots van Nubikk. Vroeger toen ik alto was wilde ik al kistjes, maar omdat ik ze als 15-jarige dan wel zelf moest betalen (en ik geen idee had waar ik die dan kon scoren) had ik van die net-nietjes. Later ontdekte ik Dr. Martens, maar die pasten me niet. Ook niet na een half jaar uitlopen. Dus ik denk dat ik nog altijd op zoek blijf naar het ultieme paar legerboots! Enter deze!

 

Verfijnd, maar toch ook echt heel stoer, tijdloos, rock ’n roll, draagbaar, een lekkere hak en met heel erg van nu: anders-dan-anders-veters. Vind ik leuk.

 

Maar ik had nog nooit van Nubikk gehoord, dus ik ben even verder gaan kijken. Bestaat dus blijkbaar al een paar jaar en focust zich vooral op comfort, zoals ze zelf zeggen:” Door het comfort is geen citytrip te ver of netwerkborrel te lang”. Klinkt goed!

 

Nouja en verder is Van Arendonk natuurlijk een rete-gevaarlijke plek met te veel te mooie schoenen. Dus zeg niet dat ik je gewaarschuwd heb, als je zo gaat kijken! : )

 

Happy shopping!

 

Deze blog schreef ik in samenwerking met Van Arendonk Schoenen.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Laat een reactie achter