Wat voor schoenen moet ik aan?

Heel vaak krijg ik de vraag wat voor schoenen je nou eigenlijk aan moet. Hakken zijn wel leuk, maar niet praktisch op de fiets of als er naar de trein gehold moet worden. En wat doe je onder een rokje aan? Mijn antwoord is vaak: “bijna alles”, maar da’s natuurlijk ook zo vaag!!

Wat wel heel duidelijk veranderd is en wat ook voor die twijfel zorgt, is dat De Laars, zoals we ‘m jarenlang droegen -over je skinny, onder je rokken en jurken- een beetje voorbij is.

De Laars

Eerst liep je de schoenenwinkel binnen en stond De Laars er in alle variaties, van halverwege de kuit tot over de knie, strak, los, in alle kleuren van de regenboog en met elke gewenste hakhoogte. Als je vandaag de schoenenwinkel inloopt zie je nog maar 1 plankje met laarzen.

Dat is dus stiekem veranderd, dat doet mode nou eenmaal - ook als je de trends niet volgt. Kunnen we leuk over 20 jaar met onze kinderen op terug kijken 😉

Wat dan wel?

Anyway, de laars dus niet, maar wat dan wel? Bijna alles dus! Er zijn tegenwoordig zoveel meer opties zonder hak, of een lage hak, zonder dat het te praktisch of lomp wordt.

En de schoenen of laarsjes komen meestal niet hoger dan je enkelbotje (biker boots e.d. uitgezonderd), waardoor je eindeloos lange benen lijkt te hebben. Heel slim, want hoe langer je benen, hoe langer jij lijkt en hoe slanker je dus lijkt. Hoppa.

En dan kan het dus een laarsje zijn, een pump, een loafer, sandalen, veterschoenen, sneakers (daarin heb je al zoooveel mogelijkheden alleen al!) en er kan nog veel meer!!

Wil je meer inspiratie voor vrouwelijke, platte schoenen? Ik heb er zelfs een Pinterest-board voor gemaakt, kijk maar!

Wat voor schoenen draag jij het liefste?

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Laat een reactie achter