Sieraden combineren - INSPIRATIE!

Diamonds are a girl’s best friend natuurlijk, maar er is nog zoooo veel meer moois!

Altijd goed.

Juwelen, of oké, sieraden, maar juwelen klinkt zoveel lekkerder, zorgen voor de puntjes op de i van je outfit.
Als je outfit ingetogen is, kun je knallen met een opvallende, kleurrijke ketting of armband. Ze kunnen je outfit echt áf maken!

Aan de andere kant, als je kiest voor metalen en (edel-)stenen, dan zit je sowieso goed. Je voegt dan altijd een sterke, sjiek, rijke twist toe aan je look.

En zelfs daarin kun je mixen voor een subtiele, onverwachte touch!

Mix & Match voor het sterkste effect

Goud, zilver, koper, touwtjes, alles mag bij elkaar, net als verschillende stenen. En stijlen.

Draag je verlovingsbriljantje nonchalant naast een grote hippie-turkoois. Kun je niet kiezen welk horloge je vandaag om doet? Draag ze allebei! Stapel fijne kettinkjes in verschillende lengtes en probeer eens drie totaal verschillende armbanden bij elkaar om te doen. Je zult versteld staan van het resultaat!

Wist je dit?

Want de grap is: bijna iedereen die ik help met stijladvies, kiest altijd maar veilig voor één armbandje, terwijl er misschien wel 20 in de la liggen. Iedereen die ik voordoe hoe je er meerdere bij elkaar draagt is versteld en enthousiast over hoe tof dat eruit ziet!

Next level sieraden combineren

En wil je al naar het volgende level in je sieraden-styling? Ga dan voor asymmetrisch. Waarom moet je rechts en links dezelfde oorbel in? Ik heb al tijden in mijn ene oor 3 gaatjes en in de andere 1 en de laatste tijd draag ik alleen maar in het bovenste gaatje van mijn linkeroor een klein stekertje. Veel toffer dan alles gevuld met dezelfde oorbellen! Of draag je altijd links je horloge en rechts je armband? Doe eens alles om dezelfde pols!

Kijk in de spiegel naar het totaal plaatje en verander, voeg toe en laat weg waar nodig. Experimenteer!

Zin in inspiratie? Bekijk mijn Juwelen-lookbook op Pinterest!

BewarenBewaren

Laat een reactie achter