“Ik heb een kast vol en niets om aan te trekken.”

personal shoppen garderobe check advies kledingkast-check wat moet ik aan stijladvies kledingadvies kleuradvies
Elke dag sta je balend voor die kast. En als je onderweg per ongeluk je spiegelbeeld tegen komt zie je niet de vrouw die je wil zijn. Of de vrouw die je verwachtte. Je voelt je regelmatig underdressed en vraagt je af hoe andere vrouwen het in hemelsnaam wel voor elkaar krijgen er leuk uit te zien. Je kast ligt flink vol en toch draag je altijd hetzelfde en blijf je kleding bijkopen. En na een shopdag weet je eigenlijk nog steeds wat je aan moet of waar je je nieuwe blouse mee kunt combineren. Zucht.

Stijladvies is dé oplossing.

Alles wat hierboven staat: hoeft niet! Echt niet!
Met een dag (of 2) hulp van mij sta je weer stralend voor de kast en je spiegel! Je bent zelfverzekerd want je weet dat je er op je best uit ziet, als de beste versie van je zelf en je kunt de hele wereld aan! Of je nu een presentatie moet geven, een date hebt of achter je kinderen aan rent!

 

Kledingkast-Check & Personal Shopping

Begin bij de basis en boek een kledingkast-check. Daarmee onderzoeken we de keuzes die je al gemaakt hebt en dat geeft ontzettend veel inzicht. We bouwen je garderobe opnieuw op met de kledingstukken waar jij je fantastisch in voelt. Je krijgt inzicht in wat typisch jouw stijl is en door te leren combineren haal je er het maximale uit.
Weet je al zeker dat er niks goeds meer in je kast ligt? Of dat er teveel items ontbreken om er een compleet geheel van te maken, boek me dan (ook) een dag als personal shopper! Samen gaan we op pad om de voor jou perfecte items aan te schaffen die de nieuwe basis van jouw garderobe vormen en waar je weer maanden (jaren!) mee vooruit kan!

Bonus

Als kers op de taart krijg je al m’n E-Books waarin ik al m’n kennis en adviezen over je figuur, over combineren, over je kast én over shoppen als een pro, heb verwerkt. Je kunt dus altijd alles nalezen. En daar bovenop krijg je toegang tot de exclusieve Members Only Club en je kun je mij persoonlijk altijd nog even een selfie sturen als je feedback wilt op je outfit! Ik blijf je helpen!

Nooit meer miskopen.
Nooit meer niks om aan te trekken.
Altijd de beste versie van je zelf.
Out of the box, maar altijd jij.

 

Ja, dat wil ik!

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

Vind jij kleren combineren ook zo ongelooflijk moeilijk?

Vraag dan NU mijn gratis training aan!