fbpx

"Ik heb een kast vol en niets om aan te trekken."

 

 


Elke dag sta je balend voor die kast.

En als je onderweg per ongeluk je spiegelbeeld tegen komt zie je niet de vrouw die je wil zijn. Of de vrouw die je verwachtte.

Je voelt je regelmatig underdressed en vraagt je af hoe andere vrouwen het in hemelsnaam wel voor elkaar krijgen er leuk uit te zien.

Je kast ligt flink vol en toch draag je altijd hetzelfde en blijf je kleding bijkopen.

En na een shopdag weet je eigenlijk nog steeds wat je aan moet of waar je je nieuwe blouse mee kunt combineren. Zucht.

 

 

 

Stijladvies is dé oplossing.

Alles wat hierboven staat: hoeft niet! Echt niet! 

Met mijn hulp sta je weer stralend voor de kast en voor je spiegel! Zelfverzekerd, omdat jij er helemaal als jezelf uit ziet. Helemaal jouw stijl, helemaal wie jij bent, maar ook helemaal perfect passend bij jouw figuur! Je voelt je weer mooi. En opgelucht, want je hebt weer overzicht. Er is een dagelijkse last van je schouders gevallen. Je kast ligt alleen nog maar vol met tienen, alles waar je niet blij mee was is lekker weg! En hij is aangevuld met fantastische nieuwe kleding! Zodat echt alles spot on YOU is! Met honderden combinatie-mogelijkheden. 
In no-time pik jij er een outfit uit, perfect passend bij wat jij vandaag gaat doen. Of je nou op reis gaat, een belangrijke presentatie geeft, een feestje hebt of in de speeltuin achter je kids aan rent.

 

Hoe kan ik je helpen? 

Ik gebruik de Zuiver Kiezen - methode, een methode die ik zelf de afgelopen jaren ontwikkeld heb.
Zuiver Kiezen betekent dat je kiest met je hart en niet meer met je hoofd - en dat laatste is precies wat jij nu wél steeds doet.
Heel begrijpelijk, maar je hebt er he-le-maal niets aan!

 

Dé Stijl & Kleding Workshop

En ik kan je op verschillende manieren helpen. Je kunt bijvoorbeeld starten met Dé Stijl & Kleding Workshop, daarin loods ik je door de 5 stappen heen om inzicht te krijgen in je stijl, in hoe jij je kast kunt aanpakken, hoe je moet combineren en hoe shoppen weer leuk wordt. Een supertoffe en inspirerende dag waarin je met een leuke club vrouwen het lekker ongeremd over je kleding(issues) kunt hebben! 

 

Cursus "Eerste Hulp bij Styling"

Wil je het graag duurzamer aanpakken, dan is mijn online cursus "Eerste Hulp bij Styling" your new best friend!! 

In deze cursus geef ik je alles wat ik je te leren heb. Video's, werkboeken, stappenplannen, checklists én een online community waar je alles kunt delen met elkaar én waar ik al je vragen kan beantwoorden.
Het mooie van deze cursus is dat je altijd toegang houdt, waardoor je er altijd op terug kunt vallen als je toe bent aan the next step. Want wat je nu heel gedurfd vindt, qua kleding of bijvoorbeeld schoenen, vind je over een jaar weer heel gewoontjes en zo ga je steeds een stap verder in je stijlontwikkeling.Je kunt de cursus bovendien ook op eigen tempo volgen en ook als ik nieuwe lessen toevoeg, krijg jij die er gratis bij.

Het allermooiste: je kunt ook VIP-member worden! Bovenop de cursus en het bonusmateriaal gaan we drie keer een uur met elkaar beeldbellen, zodat ik al jouw concrete vragen kan beantwoorden en je verder kan coachen zodat jij er het maximale uit haalt!! 

 

Your Wardrobe Manager

Wil je all the way gaan? Dat doe ik het allerliefste!!

Dan leer ik je goed kennen, zodat ik precies weet wat je nodig hebt. Ik kom bij je thuis om je kast op te ruimen, honderden (duizenden?) combinaties te maken en we gaan samen de stad in. Ik zorg ervoor dat jij bij de beste kapper van Utrecht geweldig haar en make-up krijgt en ik ben er altijd voor je als je me nodig hebt!!
Daarbij en dat is eigenlijk het allerbelangrijkste, help ik je ook om dichter bij jezelf te komen. We gaan de diepte in en ik coach, motiveer en stimuleer je om jezelf te durven zijn. Om de juiste keuzes te maken. Diep van binnen voelen we vaak "ik zou eigenlijk heel graag...", maar doen we in de praktijk iets totaal anders... En dat moet anders!!

En dat kunnen we samen precies zo invullen, zoals jij het wilt. Heb je regelmatig fotoshoots of sta je regelmatig op een podium? Of moet je vaak naar congressen en heb je inpakstress? Zit je vaak bij nieuwe klanten aan tafel en wil je de beste eerste indruk (namelijk dat jij THE ONE FOR THE JOB bent!) geven? Blijf jij tegen je eigen onzekerheid aanbotsen? Wil je zorgeloos voor je kast omdat alles wat daarin ligt perfect past bij wie jij bent, waarbij ik regelmatig check wat er weg kan en wat er aangevuld moet worden? You name it, ik doe het, als jouw Personal Wardrobe Manager!! 

 

Ja, dat wil ik!

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren