Review Ready to Go Stijladvies door Kim!

"Zo'n vrouw als Yolande, die wil je altijd wel aan je zijde hebben met stijladvies! Ze kijkt zo goed naar wat bij je past als persoon, dringt niks op, laat dingen heel praktisch en laag-drempelig zien, kent de uitdagingen van het moederschap en het Nederlandse klimaat en weet hoe ze mensen op hun gemak moet stellen."

Wauw, wat een fantastisch review over een gegeven stijladvies heb ik weer mogen ontvangen! Elke keer bezorgt het me weer kriebels en voel ik me echt ontzettend dankbaar! Ik doe werkelijk waar het allermooiste werk EVER!

Deze is van Kim. Zij wist dat ze van alles leuks in d'r kast had hangen, maar had geen idee hoe ze dat ook leuk kon combineren.
Ze las over mij op De Groene Meisjes en dacht eerst "da's toch niks voor mij", maar klikte toch door naar mijn site en raakte zo enthousiast dat ze me tóch mailde!
We maakten een afspraak en ik stuurde haar de intake, waar het hele proces van bewustwording en verandering natuurlijk mee begint.
Eén van de vragen luidt "hoe zouden jouw vriendinnen je omschrijven?" en Kim was zo slim (en dat rijmt dus het is waar) om dat dan ook daadwerkelijk aan haar vriendinnen te vragen! Wat een mooie antwoorden kwamen daar op terug zeg! Vol lof en complimenten, maar vooral ook dat ze (en haar man ook!) het haar gunden zich wat meer door middel van haar te kleding te laten zien, want dat verdient ze zo, omdat ze zo'n mooi mens is!

Het zal je maar gezegd worden, prachtig toch?  Lees haar review!

stijladvies kleuradvies utrecht personal shopper shopping winkelen stijlcoach stijladviseur leren combineren kledingadvies

De combi's die Kim nu zélf weet te maken!

Kim, 36 jaar, Game Director:

"Van uilen-printje tot polkadot en van bloemetjes tot streepjes: het ligt in mijn kast en dat niet alleen: ik draag het allemaal vaak want ik word er super vrolijk van! Maar, ik liep er steeds tegenaan dat ik het maar lastig vond om het te combineren, prints op prints en kleuren ook (wat staat me nu echt mooi?). Dus kies ik vaak voor veilige combinaties maar wel met de vrolijke printjes. Op het blog van de Groene Meisjes las ik over Yolande, en hoewel mijn eerste insteek was "dat is toch niks voor mij, ik vind het altijd vreselijk om te winkelen en dat een verkoopster dan roept 'enig' en ik er vol vertwijfeling bijsta" bleef het wel knagen en trok ik de stoute schoenen aan. En wat ben ik ontzettend blij dat ik dat gedaan heb!!

Ik koos voor het Ready To Go Stijladvies en kreeg een super enthousiaste Yolande aan de telefoon -die telefoon staat inmiddels roodgloeiend bij haar en dat begrijp ik na deze ervaring!-. Ik kreeg een intake formulier en dat goede begin is het halve werk, want met die vragen ga je zelf al nadenken. Zo bedacht ik me tijdens het invullen bijvoorbeeld dat ik heel blij word van mooie broches, dus waarom heb ik er maar 1?

Op de dag dat Yolande kwam was ik erg zenuwachtig: "oh wat nou als dit net zo voelt als in de winkel", een bak met alle "wat nou als" kwam er langs in mijn hoofd. Natuurlijk, totaal onnodig! Want zo'n vrouw als Yolande die wil je altijd wel aan je zijde hebben met stijladvies! Ze kijkt zo goed naar wat bij je past als persoon, dringt niks op, laat dingen heel praktisch en laag-drempelig zien, kent de uitdagingen van het moederschap en het Nederlandse klimaat en weet hoe ze mensen op hun gemak moet stellen. Voor mij voelde het alsof ik met een vriendin (met masterclass 'amazing fashion ideas' in haar hoofd), koffie zat te drinken. Een mooi stijlpaspoort met alle informatie erin kwam al gauw in mijn mailbox, dat was maar goed ook want mijn hoofd duizelde van alle informatie. En ook nog een selfie-abonnement - hoewel die pashokjes-haat niet snel weg zal gaan, is het wel erg fijn om Yolande even te mogen appen!

Een greep uit wat voor mij de key-takeaways waren:

  • Vertrouw op jezelf. Onbewust kies ik al de kleuren die mooi bij mij staan en weet ik heel goed wat ik leuk vind. Met nog wat tips van Yolande over kleuren voor mij wordt dit nog beter!
  • Kies voor andere materialen. Ik heb veel tricot en katoen. Maar een grof gebreid of lekker pluizig vest bijvoorbeeld niet. De combinatie van materialen wordt meteen spannender in een outfit.
  • Mooie tops. Zo kwam ik erachter dat ik eigenlijk alleen maar basics en wat t-shirts met prints heb, tijd om eens wat mooiers uit te zoeken! En je raad het al: een week later heb ik een nieuwe top aan waar ik me fantastisch in voel en ja hoor, dikke complimenten van mijn man!
  • Bij elkaar houden. Oftewel: Kies 1 onderdeel van je outfit en hou dat bij andere stoffen/kledingstukken en accessoires in je kast om zo leuke nieuwe matches te zoeken (daar heeft Yolande een heel mooi verhaal bij dat ze je beter zelf kan vertellen).
  • Goede lijnen. Verschillende lijnen zorgen voor lengte/breedte en dan wil je dus het liefst geen lijnen maken op je breedste punt 🙂 (klinkt simpel, maar je moet er maar net aan denken!)
  • Appels, peren, zandlopers. Ik begreep er nooit wat van in magazines, maar nu weet ik wat voor tops ik beter kan vermijden, hoe je optisch (nog) langer lijkt en wat voor modellen rokken/jurken ik ook nog zou kunnen dragen (Ik in een kokerrok? Ik had je uitgelachen! Maar nu niet meer!).
  • Capsule kledingkast. Deze staat op mijn "to do": een goede set kledingstukken uitzoeken die allemaal onderling te combineren zijn.
  • Winkelen met een doel. Waarom vind ik winkelen zo niet tof: omdat ik maar wat rond struin en door de bomen het bos niet meer zie. De tip: voorbereiden! Wat heb je nodig, waar ga je echt naar op zoek. Ja, dat lijkt wel een beetje op werken, maar zo kom je wel met de dingen thuis die je echt mooi vindt!

Dankzij de intake ervoor, het supertoffe stijladvies zelf, en het stijlpaspoort, wordt er tot 3 keer toe een inspiratiebron in je hoofd aangezet. Ik merk dat ik nu veel meer let op combinaties, op waar ik me blij in voel, maar ook kies ik voor andere materialen, kijk ik naar andere winkels en ga ik bewuster om met mijn accessoires. En mooi meegenomen: mijn omgeving ziet het ook, best tof die complimenten :).
Stiekem hoop ik op een dikke meevaller (zou het helpen als ik de blauwe enveloppe die in de mail komt als spam markeer ;)), zodat ik ook eens in het echt met Yolande kan gaan shoppen.

Heel veel plezier gewenst als je Yolande over de vloer krijgt! En natuurlijk een dikke dankjewel en 'thumbs up' voor Yolande zelf!"

 

 

Laat een reactie achter