wat kost dat shoppen personal kledingkast-check advies garderobe kledingadvies stijladvies kleuradvies figuuradvies advies stijl tarieven ervaringen miskopen niets om aan te trekken slanker lijken makenLet's talk money, honey!
Hoeveel is het je waard om nooit meer balend voor de kast te staan? En zeg eens eerlijk: Voor hoeveel geld ligt er kleding in je kast die je niet draagt of waar je niet blij van wordt? Ligt er überhaupt wel kleding waar je blij van wordt?

Persoonlijke missie
Hoewel elk persoon en elk advies verschilt, streef ik er altijd naar om de gestelde verwachtingen te overtreffen en geen vraag onbeantwoord te laten.
Ik wil dat jij er uit haalt wat je nodig hebt. Dat je veel geleerd hebt en dat je geïnspireerd bent geraakt. Dat je met plezier gaat winkelen en dat je 's ochtends vrolijk voor je kast staat. En dat je ook met een dikke glimlach je oude, comfortabele, minder charmante outfit aantrekt als je daar zin in hebt, omdat je nu wéét hoe het werkt, maar je je heus niet altijd aan de stijlregeltjes hoeft te houden!

Cadeautje of goede investering?
Zie het stijladvies als een cadeau aan jezelf, omdat jij het waard bent je goed en zelfverzekerd te voelen, maar ook als een goede investering, die zichzelf ruim terug verdient. Bekijk ook hoe andere vrouwen het ervaren hebben.
Geen stress meer voor je spiegel en kast meer 's ochtends, geen gepluk meer aan je kleding, geen spijt meer halverwege de dag van wat je hebt aangetrokken, geen miskopen meer.
In plaats daarvan juist een energieke start van je dag! Met een kast vol kleding die je fantastisch staat, helemaal in jouw stijl en waar je blind een toffe outfit uit kunt trekken, afhankelijk van wat je die dag gaat doen! Geen gedoe meer met alle winkels afstruinen en met de verkeerde dingen (en een rothumeur) thuis komen en vanaf nu weet je precies hoe jij combinaties maakt die eigen en onderscheidend zijn!

En vooral: veel complimentjes, de beste non-verbale eerste indruk en een goed, zelfverzekerd gevoel over je looks!

 

Cursus "Eerste Hulp bij Styling"  (onbeperkt toegang!)  €  347
   
Stijladvies & Kledingkast - Check (1 dag!) ***  €  647
Stijladvies & Personal Shoppen (1 dag!) ***  €  647
All Inclusive! Kledingkast-check én Personal Shopping! (2 dagen!) ***  €  1147
   
Workshop Stijl & Kleding, bij deelname van 8 dames, p.p. (10h-16h)  €   127

 

*** De Kledingkast-Check & Personal Shoppen vindt plaats na een uitgebreide intake en achteraf krijg je van mij een levenslang Selfie-Abonnement, al mijn E-Books en je wordt lid van de Members Only Club! Welkom!

Deze bedragen zijn voor particulieren incl. BTW.
Ben je zelfstandig ondernemer? Dan mag je deze kosten opvoeren!
De tarieven zijn dan excl. BTW
Vanaf 20 km reken ik €0,29 per km reiskosten.
 

 

Ik wil graag een afspraak maken

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Vind jij kleren combineren ook zo ongelooflijk moeilijk?

Vraag dan NU mijn gratis training aan!