Thuis!! Wat trek je aan?!

Draag jij thuis een ouwe vale joggingbroek en een afgedragen vest waar de draden aan hangen? Of gun jij jezelf thuis, als jij eindelijk kunt ontspannen, het beste van het beste?

Goodmorning!

Hoe gaat het met je? Zit je thuis, in total lockdown? Of ben je nog op locatie aan het werk? Hoe ga je ermee om? Heb je een strak plan of ben je nog een beetje zoekende wat je nou het beste kan doen?

Niels en ik werken in shifts om en om thuis en spelen (schooltje) met Lou. We hebben een geweldige buurvrouw waar ze 2 ochtenden deze week naar toe mag en verder beperken we het sociale contact heel erg. Ik ben liever voorzichtiger dan dat ik ooit moet denken "had ik maar". Dus dat!

Feit is, dat we meer thuis zijn dan normaal! En toevallig, een tijdje terug kreeg ik in mijn FB-groep de vraag over wat nou de fijnste chill-kleren zijn voor thuis, wat je dan aan zou kunnen trekken. 

Ik had mijn antwoord al op video opgenomen en dit is wel een briljant moment om dat met jou te delen! 

Ben heel benieuwd naar je reactie! Wat trek jij 's avonds aan op de bank? Of heb jij dat allang op orde? En hoe ga je er nu mee om? Is het verleidelijk om de hele dag in je pyjama te blijven of ga je toch voor the full she-bang alsof het een doodnormale dag is?

Laat het met weten, vind ik echt leuk!

Trouwens! Volgende week, van maandag 23 maart t/m 28 maart 2020 ga ik elke dag LIVE op Instagram om daar nog meer toffe tips te delen en al je vragen te beantwoorden. Wat sowieso voorbij gaat komen is hoe je  een flinke kast-detox kunt doen en tips om online te shoppen (nu je toch thuis bent! Verder ben je welkom om live met me in gesprek te gaan en me al je vragen te stellen en sta ik heel erg open voor suggesties!!

Ben je erbij? www.instagram.com/yolandeave

Tot snel!!

Laat een reactie achter