TIP: Dit is wat ALLE goed geklede vrouwen altijd doen. En JIJ kan dit ook!

Toen ik een outfit uitzocht om filmpjes in op te nemen, realiseerde ik me weer wat die ene tip was. En het is zo gemakkelijk, dat MOET je gewoon weten!

Toen ik een outfit uitzocht om filmpjes in op te nemen, realiseerde ik me weer dat er typisch "iets" is, wat alle vrouwen doen, die er goed gekleed uit zien. Dat gaat onbewust, dat weten ze niet eens.

Ik deed dat ook onbewust, totdat Niels me erop wees. En toen viel daar even nogal een kwartje!! Want dit is zoiets simpels, dit kan iedereen en het is echt dé manier om tot de leukste outfits te komen!

In deze video leg ik het aan je uit:

Zie je hoe simpel? Dit kun jij meteen ook gaan doen! En ik zou het supertof vinden als je me laat weten wat voor geweldige outfits dit je oplevert en welke ontdekkingen je doet!!

Let me know!

Liefs, Yo

Laat een reactie achter