Yo is

touch of matrix®

therapeut

eerstvolgende online groepssessie zijn op 4 oktober en 3 november!

Touch of matrix is een bewustzijnsmethode, gebaseerd op de kwantumfysica en een supervette tool waarmee je razendsnel van allerlei klachten, gedrag en blokkades afkomt

Vooral perfect als je last hebt van bijvoorbeeld bepaalde patronen, waarvan je cognitief allang weet dat ze je niet meer dienen, maar waar je toch in blijft vervallen.

Zoals: getriggerd worden door bepaalde personen, teveel eten/drinken/uitgeven, niet-goed-genoeg-zijn gedachtes, jezelf of anderen veroordelen, enz...

Dit komt omdat dat gedrag ook opgeslagen is in je ONbewuste systeem, in je DNA en celgeheugen. En dat is precies waar we met Touch of Matrix op behandelen 👍

touch of matrix behandelingen

Hoe Touch of Matrix exact werkt is te ingewikkeld voor ons menselijke brein om helemaal te bevatten, maar dát het werkt is een feit!

ashley-batz-betmVWGYcLY-unsplash

1 op 1

In 3 sessies gaan we persoonlijk bij mij op kantoor aan de slag met alles waar je nu last van hebt of wat je in de weg staat, zonder gegraaf, geanalyseer of herbeleven. En we formuleren & bestellen wat je wél wilt!

3 sessies: € 499,-

Liever een losse sessie i.p.v. 3?
Kan ook! Een losse sessie kost 199,-

Benieuwd of dit is wat jij nodig hebt?
Laten we er even over bellen: 06-41523351

priscilla-du-preez-nF8xhLMmg0c-unsplash

online groepssessie
- tijdelijk gratis! -

Groepssessies zijn werkelijk MAGISCH! Samen creëren we een veld van veiligheid en eindeloze mogelijkheden, waarbij we elkaars kracht versterken.

Klinkt vaag & spiriwiri en ik bedoel er vooral mee te zeggen dat het effect van een groepssessie nog veel krachtiger is dan 1-op-1 en ik spreek uit ervaring : )

Bonus: de groepssessie volg je gewoon lekker thuis, vanaf de bank of je bed.

4 okt '23: over kleding

1 nov '23: over perfectionisme

Mochten deze data niet perfect uit komen, je krijgt een link waarmee je de sessie ook later terug kunt luisteren.

En laat je mailadres achter via yolandeave.nl/tom om meteen een seintje te krijgen wanneer de eerstvolgende groepssessie erna gepland staat!

ralph-ravi-kayden-3jztLhBPrUo-unsplash

retreats

Samen met Nicole Hop organiseer ik 2 x per jaar een mega complete all in retreat.

Aan het einde van deze intieme retreat heb jij helder hoe jouw droomleven eruit ziet en heb je alles wat jou nu nog blokkeert compleet losgelaten. Inclusief cacao ceremonie, touch of matrix, zuiver kiezen masterclass, overnachting en we leggen je natuurlijk compleet in de watten.

voorjaar '24

Laat je mailadres achter via yolandeave.nl/tom om op de hoogte te blijven wanneer je je kunt aanmelden

touch of matrix gratis uitproberen?

Is dit helemaal nieuw voor je en zou je er eerst een voorbeeld van willen? Snap ik helemaal! Daarom heb ik een light sessie, te vergelijken met een XXL meditatie, voor je opgenomen, zodat je dit alvast kunt ervaren.

Laat hieronder je e-mail achter, dan stuur ik 'm je meteen toe!

soulsana-V5DBwOOv0bo-unsplash

Testimonials

IMG_3850
IMG_3851
IMG_3879
IMG_3928
IMG_3993
IMG_3852
IMG_3907